Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
ivan_speedy:
@ hrca...
Pa stavio bi serijski,a ovo mi je ovako ružno...
PanTheR_oo7:
--- Citat: CoK - 13 Listopad, 2011, 08:41:16 ---dobar je runner, samo cini mi se da ti je limenka od redbulla zapela negdje :)
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: doritos - 13 Listopad, 2011, 08:50:09 ---Ovo neki ŠPORTSKI haj end da imaš ki svić :icon_scratch:
De te retrovizore hiti na baotića, ne stoji nikako.
Mhr replica ti je u kur*u, skini i vidi stanje cilindra, klipa i karika.
--- Kraj citata ---
Kill switch mi interesantno izgleda, samo je postavljen radi izgleda, nikada ga nisam ni spojio.
Retrovizore cu jos malo spustiti, znam da ruzno izgledaju, ali jbga trebaju mi.
Replika je malo prije rastavljena, nakon druge karike ima jos oko 6-7mm crno od probijanja smjese. Narucen novi klip.
--- Citat: aprilia area 51 - 13 Listopad, 2011, 09:14:54 ---ovo je vec nesto... :icon_tongue:
svida mi se...samo skini retrovizore ruzno mi vidjet drag s retrovizorima...malo ga jos uredi tipa auspuh ili polirat ili u crno obojat...gljivu oprat malo...sve u svemu nije lose i da ta velika gljiva ti uopce nije potrebna...dovoljna ti je i e5 i lijepse bi stajala vec ta od 2 metra :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Spuh ce preko zime ici u poliranje, pa ga onda prziti stotinjak km, i kad dobije fine boje ona bezbojnim.
A za ovaj tvoj komentar da stavim E5 gljivu u mjesto ove......pa ajde da si rekao barem E13, ona i lici na nesto, ali ona mala pišljiva E5? NI SLUCAJNO! Prirubnicu 45 sam kupio da bi mi karb i gljiva ovako stajali...
--- Citat: walkay - 13 Listopad, 2011, 11:00:44 ---Setup je super, ali vanjski izgled nije bas nesto... unistio si hrapave plastike sa farbanjem! :sad3:
--- Kraj citata ---
Hrapave plastike da su tako interesantne bile bi preko cijelog skutera, pa i u autima...
--- Citat: te-te-ac - 13 Listopad, 2011, 11:05:44 ---bolan štas to učinio s prednjim diskom.. kakv je to uređaj ??
:toothy12:
--- Kraj citata ---
Najveci oversize koji je bio u ponudi, to je bio za Roxa 285mm, i jbga ja narucim njega... :dontknow: :icon_thumright:
--- Citat: ivan_speedy - 13 Listopad, 2011, 11:18:08 ---
Ja bi vratio ove plastike na volanu,sat i te stvari,stavio bi one serijske retrovizore,plastike unutarnje su mi ogavne,maknuo bi ovaj spojler iza,ispolirao auspuh,stavio neku manju gljivu,a ovo sve ostalo boja i to mi je dobro :icon_thumright:
E da vratio bi i serijski nosač tablice :)
--- Kraj citata ---
Ovo nisam ocekivao da ce iko reci... :)
A tek ovo......
--- Citat: ivan_speedy - 13 Listopad, 2011, 11:23:57 ---Pa stavio bi serijski,a ovo mi je ovako ružno...
--- Kraj citata ---
zar bi ti majke ti razlupo ovaj, i vratio fabricki underatil??? Ne mogu da vjerujem! :laughing6:
White_Rox:
Sanio brate ovo je pila :frajer:
Jump33r:
Mos ti govorit sta oces al ovaj volan sa ovakvon lulicon na novoj gileri ne stoji nikako, pa ni tako.
neven92:
--- Citat: Jump33r - 13 Listopad, 2011, 20:52:44 ---Mos ti govorit sta oces al ovaj volan sa ovakvon lulicon na novoj gileri ne stoji nikako, pa ni tako.
--- Kraj citata ---
slazem se, malo mi nekak previsoko volan od plastike.... a sve ostalo je super :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju