Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (8/93) > >>

CoK:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Siječanj, 2010, 00:35:06 ---kazna za crvena svijetla od pozadi??  NJET!!!   btw ja sam Bosanac (SELJOBER) tako da sam navikao placat kafe policajcima.

Lajsne i mrezica idu u crnu boju samo dok lijepog vremena dodje

--- Kraj citata ---
:uuuu:  Necu komentirat izgled...ne sviđa mi se. Mislis li na skuteru samo oko ''stylinga'' raditi ili i nesto od performansi?

PanTheR_oo7:

--- Citat: CoK - 14 Siječanj, 2010, 03:50:59 --- :uuuu:  Necu komentirat izgled...ne sviđa mi se. Mislis li na skuteru samo oko ''stylinga'' raditi ili i nesto od performansi?

--- Kraj citata ---

Vec sam kupio Malossi sport sa foruma (po prici ima oko 1000 km) :D
Danas ili sutra bi trebalo stici Yasuni R, karb 17,5 malossi pakiranje, polini lamelice 0,30, gljiva Malossi E13, izduzeni tegovi na ruckama

Za koji dan trebam narucit  multivar, kevlar, rolnice, federcice, distancer, neke ljepse rucke... pa ce mi ove djelove kad stignu slati zajedno sa kitom u Bosnu

Za sad BASE, pa cemo vidjeti dalje..... :icon_thumright:

PanTheR_oo7:
Trenutni setup:
SP50 + Yasuni R + Dellort phva 17,5 ed (malossi pak)  + E13 gljiva

Sastavio sam karb i stavio glav diz za probu 78 (i ako su svi predlagali minimum 80)

Ler dizna  50
Glavn dizna 78 (za probu)
Igla na 2. zubu (odozgo)

Skut jedva radi na leru (900-1000 rpm)!  Dam gas, skut se ugasi! zavrtao, odvrtao i zrak i smjesu... pobudalio :(

Dal je prevelika LER DIZNA? Ili GLAVNA? Ili OBJE?

Koju  glav. DIZNU da koristim dok ne stigne kit (malossi sport)  60   62   68   70   72    78   80   82   84    ??? ??? ???

Moze li biti do IGALA?    Imam   A7    i  neka deblja mislim da je    A22   na 2. zubu odozgo (jel se tako gleda?)  I mislim da se ler popravio sa ovom debljom (ali vrlo malo)

CoK:
Na gljivu? Cim vecu  :toothy9:

DeLUX:
serijski cilindar, karb 20,5, shot i dizna 90...ti trebaš oko 80

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju