Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (64/93) > >>

enel:
Smije li se znati za koliko money-a je otisao  :toothy11:?

Ako moze u kn i km  :toothy12:

A za dalje, zasto opet runnera, zasto ne pokusat sa dna projekt?

walkay:
Zasto si prodao skuter, akom ces ponovo Runnera, nije mi jasno!  :icon_scratch: Jel imas neku ideju za novog runnera, kako da izgleda?  :laughing7:

PanTheR_oo7:

--- Citat: Faba - 20 Svibanj, 2010, 22:56:57 ---Runner...i nemoj ga farbat ni nista,nego nabaci neki base ili slabiji midrace i GASSSSS!!!  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
najvjerovatnije sve novo narucujem malossi sport, yasunir, malosiev kompletan prenos.............. :hello:

--- Citat: fic - 20 Svibanj, 2010, 23:25:29 ---jel koci sta bolje sa ofarbanim lajtungom??

--- Kraj citata ---
nije mi nesto bas dobro kocilo, pa sam malo podmazao diskove WDom i 2Tom

:jerk:

--- Citat: enel - 21 Svibanj, 2010, 00:01:59 ---Smije li se znati za koliko money-a je otisao  :toothy11:?

Ako moze u kn i km  :toothy12:

A za dalje, zasto opet runnera, zasto ne pokusat sa dna projekt?

--- Kraj citata ---

Dobio sam preko 2K€  (Imao srece, i naletio na covjeka s keshom, ustvari on sam doso) prodato je sve, Malossi sport, yasuni, multivar, kevlar.........

Interesantna mi je ova DNA, ali je u prilicno losem stanju.... bilo bi dosta posla oko nje.... oko instalacije struje...lakiranja...nesto kitovanja undertaila... a ja i nemam bas ni vremena a ni zivaca za toga....  zajebavo sam se s ovom runericom...pa da se malo odmorim :)

--- Citat: walkay - 21 Svibanj, 2010, 00:11:57 ---Zasto si prodao skuter, akom ces ponovo Runnera, nije mi jasno!  :icon_scratch: Jel imas neku ideju za novog runnera, kako da izgleda?  :laughing7:

--- Kraj citata ---

za pocetak cu ostaviti serijala LOOK, ali kasnije cu opet nesto majmunisati :)

gumy:
bolje si kupi bicikl pa po njemu majmuniši, ostavi se skutera, nije to za tebe

deky_vk:
iss kako čovijek vrlo brzo uništi novog runnera....i danas je svako lakirer hah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju