Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
enel:
Smije li se znati za koliko money-a je otisao :toothy11:?
Ako moze u kn i km :toothy12:
A za dalje, zasto opet runnera, zasto ne pokusat sa dna projekt?
walkay:
Zasto si prodao skuter, akom ces ponovo Runnera, nije mi jasno! :icon_scratch: Jel imas neku ideju za novog runnera, kako da izgleda? :laughing7:
PanTheR_oo7:
--- Citat: Faba - 20 Svibanj, 2010, 22:56:57 ---Runner...i nemoj ga farbat ni nista,nego nabaci neki base ili slabiji midrace i GASSSSS!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
najvjerovatnije sve novo narucujem malossi sport, yasunir, malosiev kompletan prenos.............. :hello:
--- Citat: fic - 20 Svibanj, 2010, 23:25:29 ---jel koci sta bolje sa ofarbanim lajtungom??
--- Kraj citata ---
nije mi nesto bas dobro kocilo, pa sam malo podmazao diskove WDom i 2Tom
:jerk:
--- Citat: enel - 21 Svibanj, 2010, 00:01:59 ---Smije li se znati za koliko money-a je otisao :toothy11:?
Ako moze u kn i km :toothy12:
A za dalje, zasto opet runnera, zasto ne pokusat sa dna projekt?
--- Kraj citata ---
Dobio sam preko 2K€ (Imao srece, i naletio na covjeka s keshom, ustvari on sam doso) prodato je sve, Malossi sport, yasuni, multivar, kevlar.........
Interesantna mi je ova DNA, ali je u prilicno losem stanju.... bilo bi dosta posla oko nje.... oko instalacije struje...lakiranja...nesto kitovanja undertaila... a ja i nemam bas ni vremena a ni zivaca za toga.... zajebavo sam se s ovom runericom...pa da se malo odmorim :)
--- Citat: walkay - 21 Svibanj, 2010, 00:11:57 ---Zasto si prodao skuter, akom ces ponovo Runnera, nije mi jasno! :icon_scratch: Jel imas neku ideju za novog runnera, kako da izgleda? :laughing7:
--- Kraj citata ---
za pocetak cu ostaviti serijala LOOK, ali kasnije cu opet nesto majmunisati :)
gumy:
bolje si kupi bicikl pa po njemu majmuniši, ostavi se skutera, nije to za tebe
deky_vk:
iss kako čovijek vrlo brzo uništi novog runnera....i danas je svako lakirer hah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju