Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
Pupo:
Svatko ima pravo na svoje mišljenje u vezi projekta i sl. i može ga napisati/postat al vrijeđanje se ne tolerira tako da malo prilagodite ton/način pisanja jer će biti sankcija!
aeroxtuning:
Samo da se nadovezem u vezi boosta,to je obično go#no da se tako izrazim,čisto bacanje novaca kao i one gljive sa turbo propelama,kao i stage6 cnc drive....doslovno bacanje novaca,eto
matas damir:
Stari, imao si predivan scooter. Najljepša moguća kombinacija. Nikad ništa od tebe i tvog čuninga dok god misliš kako moraš potrošiti nekoliko sati na neki dio. Kad budeš uživao u obrađivanju tog komada nekoliko sati onda možeš očekivati priznanja i zadovoljno gledati u svoj posao.
Ja sam tri sata samo prednji far polirao. Sveukupno dva mjeseca posla čišćenja i dovođenja skutera u red skupa s farbanjem, ali znam da je svaka stvar na svom mjestu i sve BEZ GREŠKE.Ti očito ovo radiš za druge, a dok se to ne promjeni ništa od tebe.
NHF, ali dobronamjeran savjet.
PanTheR_oo7:
--- Citat: matas damir - 27 Ožujak, 2010, 02:12:25 ---Stari, imao si predivan scooter. Najljepša moguća kombinacija. Nikad ništa od tebe i tvog čuninga dok god misliš kako moraš potrošiti nekoliko sati na neki dio. Kad budeš uživao u obrađivanju tog komada nekoliko sati onda možeš očekivati priznanja i zadovoljno gledati u svoj posao.
Ja sam tri sata samo prednji far polirao. Sveukupno dva mjeseca posla čišćenja i dovođenja skutera u red skupa s farbanjem, ali znam da je svaka stvar na svom mjestu i sve BEZ GREŠKE.Ti očito ovo radiš za druge, a dok se to ne promjeni ništa od tebe.
NHF, ali dobronamjeran savjet.
--- Kraj citata ---
Tebi svaka cast na zivcima i ulozenom trudu, a gdije ti je tu ulozeno - dobiveno?
sate gubiti na neke sitnice... pa neces ti ici na stalying takmicenje pa da ti pod povecalom zagledaju polirani far...
Svaka cast, ali ja jednostavno nemam ni zivaca ni vremena da se zajebavam sa sitnicama... Ko zna koliko cu jos i voziti ovaj skut... mozda naleti nesto interesantnije... ja cu ga srediti kako meni bude odgovaralo.
Luka 0101:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 27 Ožujak, 2010, 03:54:57 ---u zadnjih mjesec dana ja mislim da se samo o mom runneru i prica xD
najpopularnija tema mjeseca!
tema sa 98% ismijavanja i podjebavanja i 2% korisnih savjeta!
--- Kraj citata ---
da ali i ta 2% ne zelis prihvatiti.. lijepo smmo ti rekli sta da napravis s radilicom jer si pitao i onda opet ides po svome..
al dobro... na greskama se uci... unisti ove blokove pa ces s drugima valjda bolje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju