Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
Luka 0101:
ostatke klipa ces ocistiti tako da rastavis blokove i izvadis radilicu van
paprikash:
--- Citat: Luka 0101 - 26 Ožujak, 2010, 08:42:05 ---ostatke klipa ces ocistiti tako da rastavis blokove i izvadis radilicu van
--- Kraj citata ---
ukra mi post s postcounta :icon_biggrin:
da,sve lijepo ocisti,svaki dio,projeri lezajeve,i sve bi trebalo biti ok,samo nemoj zurit,imas vremena dok stigne klip :icon_thumright:
kad sklapas plastike stari??? :frajer:
vanjossi:
kupi plavu, ja ju nisam uzeo pa da onda mogu provjeriti koja je bolja, purol pasta ti također polira, ali bitna je PRIPREMA, tj, šmirglanje početi sa 360,400,500,600,700,800,1000,1200,1500,2000 i ako nađeš još finije od toga i onda ideš sa purol pastom sve dok ti na krpa ne ostane cista, a bit ce ti cijelo vrijeme crna, za kraj finiširaš plavom kredom za visoki sjaj. Sve ovo je najbolje raditi strojno, kvalitetnije bude i brze bude gotovo
PanTheR_oo7:
--- Citat: paprikash - 26 Ožujak, 2010, 09:18:29 ---ukra mi post s postcounta :icon_biggrin:
da,sve lijepo ocisti,svaki dio,projeri lezajeve,i sve bi trebalo biti ok,samo nemoj zurit,imas vremena dok stigne klip :icon_thumright:
kad sklapas plastike stari??? :frajer:
--- Kraj citata ---
fali mi jos novca za SPREJEVA :toothy9: tako da ce plastike jos malo pricekati :toothy9:
moram dati oko 50€ za klip, i jos oko 100€ saljem Ivan_SPu za neke sitnice sto sam jos narucio, stage 6 gljicu, rucke kocnica, silikonske rucke, retroviizor.....
Kad bude gotovo vidjet cemo se :)
Blok je ispran benzinom i nasuo sam 2T u blokove i malo vrtio kurblom, sad se radilica vrti kako treba, i ne cuje se nikakvo sskripucanje.... Mislim da ce biti uredu.... probat cu ga voziti, pa cu poslje par kilometara provjeriti jel se osjeti kakav luft oko klipnjace....
Nero:
Sve ok, al sprejevi mi neidu u glavu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju