Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (35/93) > >>

CoK:
Aj si zamislite da se spustimo na zemlju...jeste? OK

Decko se ocito ne razumije u neke stvari,ali to ne znaci da treba raditi kako mu drugi kazu. To se odnosi na farbanje,na ledice,rupu u klipu,svjecicu...Ko ste vi da mu govorite kako da slaze skuter? Mozda mu je netko i rekao krivi podatak pa je tako slozio i s*ebo klip, opet mozda su u sumi... Ima dobre ideje,da ali ne znaci da ce uspjet realizirat svaku al se trudi (tipa ledice,farbanje...). Kladim se da mu je ovo prvi put da je nesto takvo radio,i na cem ce isprobat ako nece na svome,uostalom na greskama se uci. Netko ima vjestinu potrebnu za tak nesto a netko nema,ali je ovim putem stjece.

Sad,znam da sam i ja napisao nesto vezano za cirkus,i ok je komentirat ak se nekom sviđa ili ne,ali ubijat sad u pojam kao sto neki rade to nije bas prikladno,jer na posljetku to nije vas skuter nego njegov i boli vas đon kako ce izgledat ili ic.

Ako nekaj neznas,pitaj; to stoji ali,ako nesto hoces pokusat sam da bi bolje shvatio,a svjestan si da ako za*ebes nemas kog krivit osim sebe to je jos bolje. On ocit zeli naucit neke stvari a to nece moci tako da mu vi kazete sta da napravi sa skuterom. 

I u slucaju da se pitate,NE nisam mu brat,ni susjed ni frend  ::)

P.S. odo se oblozit glinom, a vi NHF

igor.sb:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 25 Ožujak, 2010, 03:45:25 ---Malossiev klip narucujem, koju svjecicu da narucim?

--- Kraj citata ---

NGK
br9es
br9eg
br9evx
br9eix

biraj  :dontknow:

mario_f15:
bas je cool runner ::)

PanTheR_oo7:

--- Citat: igor.sb - 25 Ožujak, 2010, 12:19:43 ---NGK
br9es
br9eg
br9evx
br9eix

biraj  :dontknow:

--- Kraj citata ---

TNX    :icon_thumright:

PanTheR_oo7:

--- Citat: CoK - 25 Ožujak, 2010, 11:33:43 ---Aj si zamislite da se spustimo na zemlju...jeste? OK

Decko se ocito ne razumije u neke stvari,ali to ne znaci da treba raditi kako mu drugi kazu. To se odnosi na farbanje,na ledice,rupu u klipu,svjecicu...Ko ste vi da mu govorite kako da slaze skuter? Mozda mu je netko i rekao krivi podatak pa je tako slozio i s*ebo klip, opet mozda su u sumi... Ima dobre ideje,da ali ne znaci da ce uspjet realizirat svaku al se trudi (tipa ledice,farbanje...). Kladim se da mu je ovo prvi put da je nesto takvo radio,i na cem ce isprobat ako nece na svome,uostalom na greskama se uci. Netko ima vjestinu potrebnu za tak nesto a netko nema,ali je ovim putem stjece.

Sad,znam da sam i ja napisao nesto vezano za cirkus,i ok je komentirat ak se nekom sviđa ili ne,ali ubijat sad u pojam kao sto neki rade to nije bas prikladno,jer na posljetku to nije vas skuter nego njegov i boli vas đon kako ce izgledat ili ic.

Ako nekaj neznas,pitaj; to stoji ali,ako nesto hoces pokusat sam da bi bolje shvatio,a svjestan si da ako za*ebes nemas kog krivit osim sebe to je jos bolje. On ocit zeli naucit neke stvari a to nece moci tako da mu vi kazete sta da napravi sa skuterom. 

I u slucaju da se pitate,NE nisam mu brat,ni susjed ni frend  ::)

--- Kraj citata ---

Ne znam koliko sam puta ponovio,   ako imate reci neku pametnu recite, ako ne zaobidjite temu molim vas!   Moj je skuter i sto se tice staylinga sredjujem ga na svoju ruku, tako da mi dzaba ne pricate o mojim radovima  farbanja itd...    Trebaju mi savjeti oko tuninga masine, a ne oko staylinga.

HVALA! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju