Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat Top performans?
dida32:
pa to mi je dosta ljudi rekolo da malosi multivar bolji, al savjetovao sam se i sa majstorom koji mi to nabavlja i probao sam jednog nrg na kojeg je on stavljal top i na kojeg je stavljal malossi 2000 i bila je ocita prednost na strani topa tak da sad neznam ni sam......
Aerox007:
--- Citat: dida32 - 12 Siječanj, 2010, 18:59:21 ---pa to mi je dosta ljudi rekolo da malosi multivar bolji, al savjetovao sam se i sa majstorom koji mi to nabavlja i probao sam jednog nrg na kojeg je on stavljal top i na kojeg je stavljal malossi 2000 i bila je ocita prednost na strani topa tak da sad neznam ni sam......
--- Kraj citata ---
svejedno kupi multivar 2000 jer kad neko otvori temu "koju vario na piaggio" svi navale MULTIVAR 2000 :icon_thumright:
dida32:
pa nahvale, al top inace dize remen skroz dok kod malossija bas i nije taj slucaj pa....
dhorvat:
--- Citat: dida32 - 12 Siječanj, 2010, 18:59:21 ---pa to mi je dosta ljudi rekolo da malosi multivar bolji, al savjetovao sam se i sa majstorom koji mi to nabavlja i probao sam jednog nrg na kojeg je on stavljal top i na kojeg je stavljal malossi 2000 i bila je ocita prednost na strani topa tak da sad neznam ni sam......
--- Kraj citata ---
Jedino ako želiš biti prvi na forumu koji je probao TOP-a, odnosno ako želiš probati, samo naprijed. Javi rezultate. :icon_thumright:
Sigurno nije loš variomat to budi siguran, al pitanje je kakav je naspram Multivara 2000 :headbang:
dhorvat:
--- Citat: dida32 - 12 Siječanj, 2010, 19:27:03 ---pa nahvale, al top inace dize remen skroz dok kod malossija bas i nije taj slucaj pa....
--- Kraj citata ---
jesi siguran da to kod piaggia tako radi? BTW. ni top na minarelliju ne diže remen do vrha ako ne makneš šajbicu i "ubiješ" start :headbang: I naravno, diže samo na TOP remenu :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju