Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat Top performans?
dida32:
znaci dobar je? :toothy10: :toothy10:
Aerox007:
--- Citat: dida32 - 12 Siječanj, 2010, 18:23:58 ---znaci dobar je? :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
da :headbang: ...ali ja imam minarellija :icon_biggrin:
area mf:
--- Citat: Aerox007 - 12 Siječanj, 2010, 17:36:11 ---
kod mene je nadmasil sva moja ocekivanja :headbang:
--- Kraj citata ---
a kod mene srušio sva očekivanja ,jako loš variomat nisam uspio nikako uštelat taj variomat sa due+,a čim sam metio malossiev sa 3,7g rolicama skuter išo ko mutav tako da bi na tvom mjestu uzeo radije malossi multivar
Aerox007:
--- Citat: area mf - 12 Siječanj, 2010, 18:34:57 ---a kod mene srušio sva očekivanja ,jako loš variomat nisam uspio nikako uštelat taj variomat sa due+,a čim sam metio malossiev sa 4,7g rolicama skuter išo ko mutav tako da bi na tvom mjestu uzeo radije malossi multivar
--- Kraj citata ---
pa gle nije to sam plug n' play...mi smo 5 kombinacija isprobali...ali sad kad sam stavil multivar za kompresiju skut pre dobro ide :headbang:
dhorvat:
--- Citat: dida32 - 12 Siječanj, 2010, 15:18:18 ---dali ima netko iskustva sa tim variomatom (top performans) i kakva su? mozda kakve fotke?
--- Kraj citata ---
Kako god okreneš, ne može imati bolje performanse od Multivara 2000 na Piaggio agregatu tako da niti ne razmišljaj o TOP-u :icon_thumright:
Na minarelliju još uvijek nisam siguran kaj bi napravio. Jer s vremenom mi se i na TOP-u pojavila oscilacija okretaja ko na multivaru, makar se ne osjeti na performansama toliko kao na multivaru. Jedino što nisam uspio još naštelati da starta s mjesta ko multivar. Zato ću probati još kombinaciju TP vario i Malossi Kevlar remen :headbang: ... ali sad smo OFF TOPIC :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju