Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet u Osijeku??

<< < (16/24) > >>

walkay:

--- Citat: maarko007 - 08 Ožujak, 2010, 16:35:44 ---
sredite ovo tamo za 6. mjesec....ako mozete naci negdje neko mjesto gdje bi se mogo bacit malo i rostilj i prespavat mozda u satoru i nesto sl.svakako bi ibla odlicna ideja i vjerujem da bi bilo jako puno scooterasa

--- Kraj citata ---

Ako sad bude dobro, ponovit cemo meet! Inace ima dobrih mjesta u OS. nije problem nesto organizirati!

maarko007:

--- Citat: walkay - 08 Ožujak, 2010, 17:11:49 ---Ako sad bude dobro, ponovit cemo meet! Inace ima dobrih mjesta u OS. nije problem nesto organizirati!

--- Kraj citata ---

ja bi definitivno poveo puno frendova ako bi s enesta u prirodi organiziralo tamo predvece...a preko dana na vrucem asvaltu ,pa koja voznjica kroz grad i sl... :)

te-te-ac:
taj roštilj zaboravi.. jer cisto sumnjam da ce bit vise od 15 skutera..  ili suzuka ili neki parking ..

ja sam da se ode do zoo vrta..  :munky2:

maarko007:

--- Citat: te-te-ac - 08 Ožujak, 2010, 17:28:42 ---taj roštilj zaboravi.. jer cisto sumnjam da ce bit vise od 15 skutera..  ili suzuka ili neki parking ..

ja sam da se ode do zoo vrta..  :munky2:

--- Kraj citata ---

gle,u zoo moze svatko otici,ovo bi bilo ugodno druzenje i razmjenjivanje nekih iskustava...
ali kako god...ja sam samo predlozio :)

Mislav46:
obicno kad bi se skupio veci broj skuterasa i motorista islo bi se preko drave, pa se znalo i rostiljat, kampirat cak se organizirala i glazba ali to kad bi se uspjeli skupiti u punom vecem broju....ili kad bude motosusret....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju