Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet u Osijeku??
Mislav46:
--- Citat: _r0bi_ - 05 Ožujak, 2010, 18:55:33 ---...uuuuu 21.3 kaes.......
...nije da sam odusevljen.....al pokusat ce mo nes smislit...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sad1:
--- Kraj citata ---
neznam sta bi reko vec sam pomico zbog nekih, nema smisla da opet odgadam, iskreno se nadam da ces uspjeti nesto rijesiti :(
--- Citat: walkay - 05 Ožujak, 2010, 20:07:43 ---Javio se frend D3n1 iz foruma da dolazi! Ja i Mislav46 idemo!
--- Kraj citata ---
kao sto walkay kaze idemo sigurno, usput pokupimo jos par lokalnih frikova.... :toothy11:
jopa:
ajmo danas nesto na emezeti mi najblizi samo XD
_r0bi_:
--- Citat: Mislav46 - 06 Ožujak, 2010, 00:46:02 --- neznam sta bi reko vec sam pomico zbog nekih, nema smisla da opet odgadam, iskreno se nadam da ces uspjeti nesto rijesiti
--- Kraj citata ---
....ma pajdo nemas brige nisam ja ni mislio da zbog,max nas dvojice ti nes odgadas..... :angry7:
....cuj ak ovak ostane....sve super sve 5....ali to ti se kod mene brzo promjeni tak da.... :dontknow:vidit ce mo... :headbang:
....btw...samo da ova zima vec jednom utekne...ide mi na zivce.... :kipi:
Mislav46:
--- Citat: _r0bi_ - 07 Ožujak, 2010, 18:57:15 ---....ma pajdo nemas brige nisam ja ni mislio da zbog,max nas dvojice ti nes odgadas..... :angry7:
....cuj ak ovak ostane....sve super sve 5....ali to ti se kod mene brzo promjeni tak da.... :dontknow:vidit ce mo... :headbang:
....btw...samo da ova zima vec jednom utekne...ide mi na zivce.... :kipi:
--- Kraj citata ---
ajde ja se iskreno nadam da ce te uspjeti doci ti i pajdo......ma evo sada prije 2min napravio krug i jos uvijek nisam dosao k sebi od hladnoce..... :toothy3:
maarko007:
--- Citat: Mislav46 - 11 Siječanj, 2010, 18:39:15 ---Ima li zainteresiranog naroda za neki meet u Osijeku, dugo vremena se nismo okupljali pa smo lega i ja dosli na ideju kako bi smo se u ovu nedelju malo okupili i napravili koji đir :icon_biggrin:...nista se tocno nezna, naravno ako nas vrijeme posluzi, da vidim jel ima zainteresiranih ???
--- Kraj citata ---
sredite ovo tamo za 6. mjesec....ako mozete naci negdje neko mjesto gdje bi se mogo bacit malo i rostilj i prespavat mozda u satoru i nesto sl.svakako bi ibla odlicna ideja i vjerujem da bi bilo jako puno scooterasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju