Tehnički kutak > Tuning skutera

reza za novi runner 50

<< < (2/3) > >>

igor.sb:

--- Citat: Dino - 07 Srpanj, 2007, 20:24:40 ---
Ma kakva reza,kakvo što.Stavi ti auspuh od starog runnera,ko što san i ja napravia.Skuter ide puuuno,puuno bolje,po ravnici uvati do 87 (sa vjetrom u leđa),a nizbrdo 107km/h :icon_thumright:
Ne kažem da s pilom nebi iša brže... :headbang:
Nego ovako s ovim auspuhom malo ga hebe start,tribaju lakše rolice i možda malo tvrđi federi i to bi bilo to :frajer:

--- Kraj citata ---

nemoj samo reci da ces se voziti sa akrap naljkom

SlowRider:

Ma kakva reza,kakvo što.Stavi ti auspuh od starog runnera,ko što san i ja napravia.Skuter ide puuuno,puuno bolje,po ravnici uvati do 87 (sa vjetrom u leđa),a nizbrdo 107km/h :icon_thumright:
Nego ovako s ovim auspuhom malo ga hebe start,tribaju lakše rolice i možda malo tvrđi federi i to bi bilo to :frajer:

--- Kraj citata ---

Pa toliko idu ovi obicni, 87 na ravnome... jos je to malo kako pises o njemu...

MARINO:
moje misljenje!!!
Kupi neki spuh i stavi variomat i dobit ces 10kmh u krajnjoj!!!
Bar je kod mene tako bilo dok sam radio piaggio diesis,decko je kupio malossi auspuh i malossi variomat i standard mu je iso 75,nakon auspuha i variomata 90!!!

Dino:

--- Citat: igor.sb - 07 Srpanj, 2007, 20:45:28 ---

--- Kraj citata ---

nemoj samo reci da ces se voziti sa akrap naljkom

--- Kraj citata ---
A moram,sram me,ali hebi ga,nije moj auspuh :laughing7: Posudia san ga od frenda dok on ne sastavi svoj skuter

amstelsp:
znači zx u svakom slučaju je best buy ako se ne uzima spuh od malossia.
opet ja s tom BLOKADOM NA GRANI,meni niš jasno :help:-sam ću stavljat spuh pa da nešto ne zaj****,ta blokada-kako se skine,kako izgleda itd..?! DA NEŠTO NE ZAj****.. molim razumijevanje za ovakva diletantska pitanja ali prvi mi je skuter pa je malo bed,da nešto ne sj**** :icon_scratch:
i još samo ovo,dali postoji neka sitnica kako bi mogo poboljšat snagu za vožnju za vožnju uzbrdo(sa dvojicom)..?a da to nije:''kupi spuh,stavi kit''

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju