Tehnički kutak > Tuning skutera

reza za novi runner 50

<< < (3/3)

igor.sb:

a sa voznjom uzbrdo, mozda jedino da stavis tvrđi centralni

ako to budes sam radio, ode ti garancija

amstelsp:
hvala na skici auspuha-sad mi je jasna blokada 8)
samo kako da je skinem fizički,nema nekog rezanja tih varova koji drže blokadu?ili ima.. i jel mogu to pitat u dućanu da mi odmah skinu?

igor.sb:

--- Citat: amstelsp - 08 Srpanj, 2007, 15:44:56 ---hvala na skici auspuha-sad mi je jasna blokada 8)
samo kako da je skinem fizički,nema nekog rezanja tih varova koji drže blokadu?ili ima.. i jel mogu to pitat u dućanu da mi odmah skinu?

--- Kraj citata ---

ma kljestima samo iscupas

SlowRider:

--- Citat: amstelsp - 08 Srpanj, 2007, 13:14:01 ---znači zx u svakom slučaju je best buy ako se ne uzima spuh od malossia.
opet ja s tom BLOKADOM NA GRANI,meni niš jasno :help:-sam ću stavljat spuh pa da nešto ne za*****,ta blokada-kako se skine,kako izgleda itd..?! DA NEŠTO NE ZA*****.. molim razumijevanje za ovakva diletantska pitanja ali prvi mi je skuter pa je malo bed,da nešto ne s***** :icon_scratch:
i još samo ovo,dali postoji neka sitnica kako bi mogo poboljšat snagu za vožnju za vožnju uzbrdo(sa dvojicom)..?a da to nije:''kupi spuh,stavi kit''

--- Kraj citata ---

Mozes probati sa malo laksim rolicama i tvrdjim oprugama na kvacilu. Ali ne ocekuj previse, mozes dobiti malo u ubrzanju uz brdo. Ali ima i tu mana, malo veca potrosnja, manja krajnja brzina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju