Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobre slike benelli limski kanal mogli bi do pule ako vam se da??
Ma otpelamo te u Lavicu u Samoboru, to ti bu dosta. Dole pod prozorom ti đankiji šprice pikaju kod muzeja i to ti je to Gle, javite se mjesec dana prije turneje pa ćemo onda razmišljat. Do onda se stignete 15 put predomislit
beneli ti mene pitas dali sam ZA... pa to je ko da pitas motor da li mu treba benzin, naravno da sam za ako bude ljepo vrijeme ko ovaj vikend u subotu ili nedelju destinacija pula
ali i vi bi te se mogli dopeljat do rijeke sada za otvorenje,mislim novi dr,jasuni r pa sta ces bolje spreman za putovanje rox
Nije Yasuni gore da ga sol ne pojede baš odma prve sezone, a i nemam zadnjeg diska budući da sam pop#šio 200 kuna zbog jednog člana foruma, prodao mi je disk koji je stigao kod mene skroz popigan tak da se ne mogu voziti. A da ne pričam da je čista ništica vani i snijeg okolo, a o gorskom kotaru da i ne pričam
može ovaj vikend samo se benelli javi naravno ako vrijeme posluži
ma sredit ces ti to do treceg mjeseca ,ma kakav snjeg u gorskom kotaru ti je +20 u trecem mjesecu da ako je ljepo dolazimo ali jos cemo se cuti
Moš mislit, ni po ljeti nije iznad 10 ujutro
ma jde niste od šečera,ako me dobro pamcenje sluzi sta niste vi jednom dolazi i bio je snjeg u gorskom kotaru
Nikad
mozda ti nisi ali znam da su bile neke slike jos dok je dottore vozio stalkera tamo na nekoj benziskoj i bio je snjeg
ajd u sub ni kise po prognozi pa zapicite dir
ajd ive javi se da i ja prođem.poslje 11h sam slobodan
nema mene ako nema nikog i ne javi se niko