Općenito > Propisi

Hitno Mi Treba Vase Misljenje???

<< < (2/13) > >>

Rossi:
da preko pune ali je dozvoljeno skrenut tako, sto je 100%  sigurno jbg ja gledam na to da nije imo svijetala i da je iso prebrzo i jos je i kroz crveno proso koliko se meni cini,i bio je udaljen poko 50 m eto kolikom je brzinom iso da  je u roku od 2 sekunde do 3 dosao do mene !?a frajer nema ni osiguranja niti je registrovan nita sta ...ajmo jos misljenja molim ,...hvala

Rossi:

--- Citat: roby44 - 07 Srpanj, 2007, 15:19:22 ---On je kriv!

ali ti si skretao u liijevo, kolko vidim nema semafora,dao si zmigavac, o on  je presao preko crvenog na raskrizju prije.

--- Kraj citata ---

da tkao je bilo ?? jel tim nesto hoces da kazes ili ? posto nisam skonto ,znaci moja krivica nije?? i ako sam ga ja zakacio ali eto ima objasjneno kako sam ga zakacio??

eladio:
ne sumnjam u njegovu brzinu - kazem ti to je dovoljno... a sve ostalo takodjer ide u prilog tebi sto se tice njegovog nereg. vozila , bez vozacke itd..

sad je samo pitanje da li si i ti kriv..

samo ja neznam da igdje postoji mogucnost prelaska pune crte!!! to nema sanse da je dozvoljeno.. zato i postoje isprekidane  :dontknow:

roby44:

--- Citat: Rossi - 07 Srpanj, 2007, 15:23:40 ---
--- Citat: roby44 - 07 Srpanj, 2007, 15:19:22 ---On je kriv!

ali ti si skretao u liijevo, kolko vidim nema semafora,dao si zmigavac, o on  je presao preko crvenog na raskrizju prije.

--- Kraj citata ---

da tkao je bilo ?? jel tim nesto hoces da kazes ili ? posto nisam skonto ,znaci moja krivica nije?? i ako sam ga ja zakacio ali eto ima objasjneno kako sam ga zakacio??

--- Kraj citata ---

po tome nisi kriv....

Rossi:
onda nije puna linija tu ..nego isprekidana..jer je dozvoljeno skrenut tamo lijevo i svi tamo idu ...meni je jedan tip reko nema veze kaze sto je on iso brzo tako ,bez svjetala, i sto je pokuso ispred mene proletit ,ja sam kriv kaze jer mi je dolazio sa desna ..pa jbg nisam ja vidovit da znam kad ce se nekome digunut k i on nabije gas do kraja i pokusava prolazit ispred auti..a udaljen je od mene dosta bio  i jos je vidio da skrecem i sve ... ali glumi supermena izgleda...uglavnom njegova zadnja guma je meni potrgala pola auta ...koliko se brzo okretala i kad je udario 30 metara dalje u drugo auto...tacno u onaj dio gdje retrovizor tj u stub onaj auta ....frajeru je udubio tu auto do do motora i slomio mu tocak tj tocak visi samo....to sve govori koliko je iso brzo ,jos j#bo majku crn motor niti ga vidis po mraku niti sta jos bez svjetala ...eto jos misljenja ako moze ....joj ***** ti auto ...lijepi moj scoot ....sreca pa nije bilo poslije 23 h inace ni naj#bo ja tad skroz ...bilo je 22;40 ja taman kreno kuci jbg i et ...hvala unaprijed...ps : kaze meni policajac kako ga nisi vidio kad je doso ispred tebe sto nisi kocnicu stisno..pa reko kak cu ga vidit kad je frajer iso ludjackom brzinom i sve se dogodilo u 3 sekunde kad je 50 metara preso u 3 sekunde a da ga ja vidim kad je doso sa prednje strane ...ccc....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju