Tehnički kutak > Tuning skutera
Koliko Rpm??
R@kija:
ja od kad sam slozio sam tocio 5l benge i 1 deci ulja tak je alfa reko da je ok i nikad problema!!
3alfa3:
--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 21:44:09 ---ja od kad sam slozio sam tocio 5l benge i 2 deci ulja tak je alfa reko da je ok i nikad problema!!
--- Kraj citata ---
To je 4%. Ravno duplo previse za alu kit ;D
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Siječanj, 2010, 22:06:05 ---To je 4%. Ravno duplo previse za alu kit ;D
--- Kraj citata ---
znaci ja bi na ovaj svoj tj midrace trebo da imam 2% mjesavinu ?? da to nije premalo ili grijesim???
i da jos nesto...jel 2t ulje ima rok trajanja tj znam da ga ima sigurno kao i svaki proizvod ali jel moze da se sipa poslije isteka roka ?? posto neki dan sam malo cistio mjesto gdje bude motor i nadjem u jednoj kesi nekih 200 komada agip 2t special kesica ...full sinetika ..uglavnom pise da se koristi to za trke i pise 2% ..vjerovtno misle na mjeasvinu 2% da je to dovoljna kolicina npr na 5 l benzina ......a neznam koji je rok trajanja jer ne pise na kesicama ali sigurno tim kesicama ima 3 god ....nisam ni znao da jos postoje :D
R@kija:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Siječanj, 2010, 22:06:05 ---To je 4%. Ravno duplo previse za alu kit ;D
--- Kraj citata ---
ma 1 deci ulja krivo sam napiso hahahah..
2% naci na 5l 1 deci na 10 2 deci..
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 11 Siječanj, 2010, 22:10:51 ---znaci ja bi na ovaj svoj tj midrace trebo da imam 2% mjesavinu ??
--- Kraj citata ---
Ako ces ga vozit do krajnjih granica i bez "normalne" voznje, onda trebas neko vrhunsko sintetsko ulje i to izmedju 2 i 2,5%. Ako je ulje dobro/vrlo dobro, ali ne vrhunsko, onda barem 2,5%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju