Tehnički kutak > Tuning skutera
Koliko Rpm??
Rossi:
eh sad jos jedno pitanje ....koliko otprilike kilometara mogu biti lezaji nazad u getribi ?? moji imaju sigurno 25k km ....zreli za mjenjanje ?? ne cuju se niti sta ali ja mislim da bi bilo dobro zamjenit ?? i da koliko ima nazad tih lezaja zajedno sa lezajem tocka zadnjeg?? 2,3?? i 2 semeringa ?? znal neko dimenzije lezaja tih ,semeringa ?? jesul to obicni lezaji kao i u radilici c3/c4 ? metalni ili polimed kavez biras koji ces ili neki posebni ???
J.U.R.C.A:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Siječanj, 2010, 15:25:29 ---Recimo, due+ (nepreradjeni) sa Nardom je na Minarelliu od narxa najbolje isao pri 12400okr, tako da u ovoj kombinaciji sigurno to treba ici vise
--- Kraj citata ---
alfa taman kako sam i rekao nesto preko 12500 ali ne preko 13 ici...
ja bi oko 12 800 namjestao!
Rossi:
--- Citat: J.U.R.C.A - 10 Siječanj, 2010, 18:29:45 ---alfa taman kako sam i rekao nesto preko 12500 ali ne preko 13 ici...
ja bi oko 12 800 namjestao!
--- Kraj citata ---
a tako cu nesto i ganjat da postignem 12500 12800 pa cemo vidjeti kako ce se ponasat .......taman ima jedan pravac kod zgrade ...pa cemo ici redom rolne ,centralne opruge mjenjat i to i vidjet sa kojom kombinacijom najbolje ubrzava i najbrze i naravno sa kojom je najbolje...mjerit cu na 200 i 400 m taman,poslije izac na pravac vec pa ici do max da vidimo ....ma ustimat ce se to samo polako hehe
3alfa3:
Ti okretaji su super ako ih pogodis iz prve pa testiranjem gore/dole dodjes do idealnih.
Lezajevi getribe se mijenjaju kad prozuje pa ako nemas s njima problema, zaboravi na njih.
Rossi:
kolika mjesavina ulja treba u prvih recimo 50 km ono malo razrade dok je ...znam da je 50 km i previse za alu ali eto ono dok ga upalim i hladim i opet tako ...trebala bi valjda malo jaca mjesavina ..koliko %??? a koliko normalno tj ostatak zivotnog vjeka ,koliko %??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju