Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...MEX STAKORU... da te pitam al iskreno, jesi kad pofukal zensku al bas zensku a da nema pimpek med noge i brkove...?? malo mi djelujes skompleksirano i nenormalno...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhaahahhahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahakoji kralj
ma on je tak stalno samo je sad zivcan kaj mu nitko neda pice a zazelio je se pa tako
...koja/koji bu njemu dala/dao kad je lud i bedast kaj tvor iz zoloskog vrta...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
joooooooooooooooooooooj... kako te bum skrsil
kae bokte kaj ste se usrali svi !!!
...koji car mex, rakijo de si ti nestal...
Prodaje djelove doma i dal bi sve samo da proda
sve bum prodal bokte...a horvat ti si isto neki..ak smo si prijatelji znaci da kupis auspuh od mene i uvaljas ga kompiču bokte...doritos kad je...
...mex, ALO STAKORU... koji si ti lom stari moj...
kae bokte kaj se treses...a stakor nisam ja nego ona dva krampa na kojima se vozis hahahahha..de neda mi se vise svadit jer sam pobedil...a sad me ispricaj moram u teretanu frendica ceka vani...cujemo se oko 11...
imam ja al od MHR multivara 19.5x16.5 mislim da su