Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (12/554) > >>

Aerox007:

--- Citat: aprilia area 51 - 10 Siječanj, 2010, 11:43:05 ---
a volio bih....al kad zivim ovdje negdje u zapizdini... :toothy9:

--- Kraj citata ---

a mi smo ti metropola :icon_biggrin: mozes sletit s avionom u moje dvoriste :toothy12: :toothy12:

aprilia area 51:

--- Citat: Aerox007 - 10 Siječanj, 2010, 11:47:20 ---a mi smo ti metropola :icon_biggrin: mozes sletit s avionom u moje dvoriste :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

hahah...sta imas toliko dvoriste... :toothy9:

ma cuj i ovdje kod nas je ludnica kad se nesto radi nas par kad bude...ono dodemo jedan dan recimo svi kod mene nas 4 ili 5 i sad cemo nesto slagat i onda se cjeli dan zajebajemo nist skoro ne uradimo... :toothy9:...i onda navece pocmemo i radimo do ko zna kada...ludnica

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 09 Siječanj, 2010, 17:23:29 ---sad jos trebamo moda da banna ove pijađo tetkice  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Bilježim se sa štovanjem  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: Aerox007 - 10 Siječanj, 2010, 11:47:20 ---a mi smo ti metropola :icon_biggrin: mozes sletit s avionom u moje dvoriste :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Kod tebe ne baš sa avionom ali sa helikopterom da. Doduše kod mene da srušim onaj polusrušeni štagalj i onaj oreh dole kaj je star 40 godina bi se mogo vjerojatno sa jedrilicom spustit  :laughing7: Imam negdi 150 metri, možda i više dvorišta  :toothy9:

Aerox007:

--- Citat: aprilia area 51 - 10 Siječanj, 2010, 11:51:29 ---hahah...sta imas toliko dvoriste... :toothy9:

ma cuj i ovdje kod nas je ludnica kad se nesto radi nas par kad bude...ono dodemo jedan dan recimo svi kod mene nas 4 ili 5 i sad cemo nesto slagat i onda se cjeli dan zajebajemo nist skoro ne uradimo... :toothy9:...i onda navece pocmemo i radimo do ko zna kada...ludnica

--- Kraj citata ---

mi se odma primnemo posla ali to potraje :icon_biggrin:

--- Citat: dhorvat - 10 Siječanj, 2010, 11:51:34 ---Bilježim se sa štovanjem  :toothy3:

--- Kraj citata ---

evooooooooooooo gaaaaaaaaaaaaa :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju