Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
Aerox007:
--- Citat: marko_AeRoX - 10 Siječanj, 2010, 07:52:23 ---jos nam fale oni glavni minarelli čuneri/fušeri...
-da horvat, na tebe mislim... :toothy12: i robert ofc - on spada u čunere :laughing7:
--- Kraj citata ---
ak horvat dodje u ovaj chat skupili bumo 200 stranica postova za pola sata :toothy9: :toothy9:
wonderkid:
--- Citat: Aerox007 - 10 Siječanj, 2010, 10:59:31 ---
ak horvat dodje u ovaj chat skupili bumo 200 stranica postova za pola sata :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
samo ;D ;D
aprilia area 51:
--- Citat: wonderkid - 10 Siječanj, 2010, 11:12:25 ---samo ;D ;D
--- Kraj citata ---
hahahah....neko ko on uvjek dobro dode....
moram reci da ja kad got mi nesto treba ili nesto neznam ne razumijem javim se njemu na pm i uvjek mi pomogne i kaze kak trea...decko je super...zato kazem da je uvjek dobro doso jer sad tu svi koji imaju problema s minarelliem mogu slobodno pitat sve... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Aerox007:
--- Citat: aprilia area 51 - 10 Siječanj, 2010, 11:17:30 ---
hahahah....neko ko on uvjek dobro dode....
moram reci da ja kad got mi nesto treba ili nesto neznam ne razumijem javim se njemu na pm i uvjek mi pomogne i kaze kak trea...decko je super...zato kazem da je uvjek dobro doso jer sad tu svi koji imaju problema s minarelliem mogu slobodno pitat sve... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
autogram na ovo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
a trebas bit s nama kad nekaj slazemo da vidis koja je to komedija :toothy12: :toothy12:
aprilia area 51:
--- Citat: Aerox007 - 10 Siječanj, 2010, 11:24:16 ---autogram na ovo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
a trebas bit s nama kad nekaj slazemo da vidis koja je to komedija :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
a volio bih....al kad zivim ovdje negdje u zapizdini... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju