I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 21 Gostiju pregledava ovu temu.
aj stavit cu video poslje kad snimim da vidite kak ide sr...valda ide nekako...mislim ono ...serijala i to.
Da, da. Svi vi stavljate Nardo na serijalu i svi idu ko midrace A kad se duje razleti onda je panika. Stavljaj neki Trophy dok se ne skupe pare za novi duje
ma ode sr jos malo...prodo sam ga...pa jos koji dan za voznjicu i to je to
treba li kome?http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=28579.new;topicseen#new
ovo bi mi jako dobro doslo s obzirom da sam razbio jedino ogledalo koje sam imao u kuci inace sam koristio retrovizore od aeroxa
kae minarelici... treba ko zadnji amortizer od roxa... crvena opruga... lepo znas kako
Najviše se isplati kupiti neki dobar polovni serijski dekl i s njega raditi "čuda", a sve ovo od tih aftermarket proizvođača nisam nikad uzimao pa im nekako ne vjerujem, al to je samo moje mišljenje BTW. jel zdravo upaliti skroz hladan motor koji stoji vani na minus 2 celzija na 10 sekundi i onda ga ugasiti? Imam jednog majstora koji mi je reko da može zacvikat tak
sigurno sabelja?''
Šteta kaj je to tolko očito da me sve sram napisat On je upalil motor i reko da tak može zacvikat. A ja mu se smijem. Može zacvikat. Al to se ne događa minarelliju i još k tome tuned by dhorvat
kad ti to slozis i da karika pukne nemre zacvikat
E tu si u krivu. Kad pukne karika nakon mog "posla" onda sve ode kvragu al doslovce. To se dosad samo jednom desilo na mojoj serijali na 38000 km bez otvaranja
fala bogu sad ti se to vise nemre dogodit
Ma to je sve zvonilo unutra, taj zvuk nikad neću zaboravit Mjesec dana prije toga sam znao da će zacvikat. A pazi motor je sa ZX-om još uvijek nabirao prek 80
ipak je to ZX
i onda sam ga ja prodao na Rab