Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 38 Gostiju pregledava ovu temu.
pozz MAXI mina ćuneru brate... a sta ovo sve neke duhovne pjesme, pa ne pustam ja duhove bokte... to mario kada se najede PUDING-a.com
ljudi moji meni nema jače.....pjesma je brutalaaaaaaaaaaaaaaaaa
uff nie lose, al ima on i boljih. kad smo vec kod cajki eo vam jedan link,,, meni najbolji channel na yubitubi: http://www.youtube.com/user/YunitedDJsOfficial#p/u/7/U1FZV03ohDI
o vidi, vidi. Mario ima novi avatar sigurno zato da se cim manje vidi da je minarelli masina na njemu... nego ide ko pit dns?, odkad prosle maskare neam volje uopce, tlaka po ovoj kisi pit :S
LJUDI, Mario je promijeno web adresu.. samo da se zna sada glasi WWW.ZINGAN.COMpa se vi mislite.. pijađo rulz
www. ici cu ubrzo vanka, trebam se nekako uznojiti full i tako ici, to zene napaljuje.com
aj iako nevozite pia masinu(neznate sto propustate) iam pitanje. Na vilici od runnera/nrg-a ona matica na vrhu lijeve noge(kad sjedite na motoru) ako ju ne zasrrafite dal moze to imat kakve nuspojave. Jer sam bacio mast u teleskope a nisam vratio tu maticu, pa da nebi zube kupio negdje
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
nasi teleskopi se sami podmazuju, a i putno racunalo automatski ugrađeno uz minarelli masine nam prikazuje greske
a jadno to racunalo, vozis roxa pol ure a on jos kasnije 5 sati prikazuje greske, ne stigne sve greske popisat
pa dijagnosticira i obliznje pijađo skutere pa nama izbacuje te greške