Tehnički kutak > Tuning skutera
Disk kočnica SR150
pajo:
--- Citat: Roland - 09 Siječanj, 2010, 19:04:39 ---Vanjossi danas sam te vidio lungo mare kako prolaziš na scootu!!!
Inačer pakne su na pola života,ne škripe niti cvile nego kada okreneš prednji kotač u prazno(scoot na nogarama)osjeti se da pakne diraju po rotoru pa malo kao da koče i otežavaju pravilnu vrtnju kotača.
Inačer ponudio mi je schiro moto(Puležani če znati)pakne od Feroda 100kn par valjda mu idući tjedan stižu.
--- Kraj citata ---
odi rađe vidi za pakne u bi moto(bivša jamaha) trebale bi biti jeftinije(kod čize) :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: Roland - 09 Siječanj, 2010, 19:04:39 ---Vanjossi danas sam te vidio lungo mare kako prolaziš na scootu!!!
Inačer pakne su na pola života,ne škripe niti cvile nego kada okreneš prednji kotač u prazno(scoot na nogarama)osjeti se da pakne diraju po rotoru pa malo kao da koče i otežavaju pravilnu vrtnju kotača.
Inačer ponudio mi je schiro moto(Puležani če znati)pakne od Feroda 100kn par valjda mu idući tjedan stižu.
--- Kraj citata ---
da radio sam neku kemiju sa volanom. smijesno izgleda sta ne? uzmi od feroda, to su dobre pakne!
Roland:
Meni onako nabrzinu šta sam uspio vidjet izgleda ok,to si od bicikle stavio lulicu kojoj se može kut podešavat!?
Inačer motor dobro zvuči!!!
igor.sb:
--- Kraj citata ---
pa plocice uvijek diraju disk i malo struzu po njemu
serijske plocice i budu ferodo i nisu neke :dontknow: a pod original su bezobrazno skupe
Roland:
Ponudili su mi EBC pakne 61kn kao jako dobre,puno jeftinije od feroda.Zanima me samo da dobro koči znači lova nije bitna,je ko probao!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju