Tehnički kutak > Tuning skutera

Disk kočnica SR150

(1/4) > >>

Roland:
Primjetih da mi pakne lagano stružu po rotoru otežavajući tako slobodnu vrtnju prednjeg kotača.Probao sam pakne malo razdvojit sa odvijačem,kao da cilindre u klještima malo razradim,stvar se malo poboljšala,ali nije to to.Vjerovatno ču trebat odzračit kočnicu-promjenit ulje u njoj.
Mene sada zanima koje najbolje ulje dot4 da uzmem(imam nešto FERODO DOT4 ulja možda bi koristilo) i možda koji savjet za čišćenje klješta ili na šta da obratim pažnju.
Scoot sam kupio polovan i stvarno se prijašnji vlasnik pobrinuo da sve bude savršeno,ovo je jedini ajmo reči tako nedostatak koji sam primjetio i to sasvim slučajno.
Hvala unaprijed na odgovorima i savijetima.

igor.sb:
potrosile se plocice, ako su serijske ne moraju ni bit skorz potrosene krenit ce grebat jer ima neki k...u plocicama koji grebe po disk, glupost, il mjera da znas da ti je vrijeme

ovo sa razdvajanjem ne znam sta si mislio postic, prvi put kad si opet stiso kocnicu vratilo se na svoje  :dontknow:

drzi se tog ulja, po samom nazivu ne moze bit lose

sto se tice plocica, trenuto koristim brakingove 100kn + i koce :)

ciscenje  :dontknow: ak ti se da rastavljat po pola rastavi, dosta smeca se nakupi po onim gumicama oko klipica, al nakupit ce se opet  :toothy11:

vanjossi:
ako bas hoces da bude pic pic promjeni i te gumice, obrati paznju da ti ulje ne iscuri po felgi ili plastikama

igor.sb:
koje gumice?  :toothy11:

vanjossi:
gumice klipova u klještima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju