Tehnički kutak > Tuning skutera

Filter zrak - Air Box - Gljiva - Žičana - Spužvasta ???ISKUSTVA???

<< < (2/4) > >>

Aerox007:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Siječanj, 2010, 15:57:39 ---Ja imam iskustva sa ovim boldanim. Dakle, nikad nisam imao gljivu na skutu i ponosim se time.  ;D
Da citiram Narxa (ko ga nezna, a kaj cu mu ja) - gljivu stavljaju oni koji ne znaju postelat skut na airbox  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

wonderkid:
imam pitanje,od mnogih sam cuo da stavljanjem gljive na motor se smanjuje potrosnja,logicki to nije moguce jer gljiva daje vise zraka a tome treba i vise goriva pa se stoga na karbu dize igla za 1 ili vise zareza i stavlja se veca dizna,jesam donekle u pravu  :icon_scratch: :icon_scratch:

mario_f15:

--- Citat: wonderkid - 08 Siječanj, 2010, 16:00:40 ---imam pitanje,od mnogih sam cuo da stavljanjem gljive na motor se smanjuje potrosnja,logicki to nije moguce jer gljiva daje vise zraka a tome treba i vise goriva pa se stoga na karbu dize igla za 1 ili vise zareza i stavlja se veca dizna,jesam donekle u pravu  :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ja isto tako mislim
vise zraka onda treba i vise goriva = veća potrošnja :toothy11:

Aerox007:
a kaj ce ti uopce gljiva na base setupu jedino ak je malo turpijan a mozda niti onda :dontknow:

PanTheR_oo7:

--- Citat: Aerox007 - 08 Siječanj, 2010, 15:52:04 ---smanji se potrošnja i dobijes neku krajnju...i cini mi se da ti se motor vise zagrijava

--- Kraj citata ---

si siguran oko SMANJENJA?  Svi govore da se poveca!   A zasto bi se motor vise grijaooo???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju