Tehnički kutak > Tuning skutera
Filter zrak - Air Box - Gljiva - Žičana - Spužvasta ???ISKUSTVA???
PanTheR_oo7:
Ko je imao nekih pozitivnih ili negativnih iskustava... i slicno...
nek ostavi par rijeci...
Zasto je bolji serijski ari box od gljive?
Zasto spužvastu gljivu? Zašto ne mrežastu?
Sigurno ima puno mjesta gdije se to spominje, ali evo mozda u ovoj temi ostane SVE ZAJEDNO STO SE TICE FILTERA ZRAKA
Aerox007:
Kak sam cul 1. losa stvar je kaj se nesmijes s njom vozit po kisi
2. stvar je to kad bi se po mojoj ulici s gljivom provozal mogo bi ju bacit jer bi se zastopala od prasine
smanji se potrošnja i dobijes neku krajnju...i cini mi se da ti se motor vise zagrijava
mario_f15:
--- Citat: Aerox007 - 08 Siječanj, 2010, 15:52:04 ---Kak sam cul 1. losa stvar je kaj se nesmijes s njom vozit po kisi
2. stvar je to kad bi se po mojoj ulici s gljivom provozal mogo bi ju bacit jer bi se zastopala od prasine
smanji se potrošnja i dobijes neku krajnju...i cini mi se da ti se motor vise zagrijava
--- Kraj citata ---
jesi siguran da se smanji potrosnja? :o
i mislim da je teze nastelat karb s gljivom...
Aerox007:
--- Citat: mario_f15 - 08 Siječanj, 2010, 15:54:54 ---jesi siguran da se smanji potrosnja? :o
i trebo nastelat karb dobro s njom...
--- Kraj citata ---
tak sam cul :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 08 Siječanj, 2010, 15:48:38 ---Ko je imao nekih pozitivnih ili negativnih iskustava... i slicno...
--- Kraj citata ---
Ja imam iskustva sa ovim boldanim. Dakle, nikad nisam imao gljivu na skutu i ponosim se time. ;D
Da citiram Narxa (ko ga nezna, a kaj cu mu ja) - gljivu stavljaju oni koji ne znaju postelat skut na airbox :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju