Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (97/135) > >>

obrez_boy:
bok kinezi... ;D i ja se onda moram pridružit... ;D

moj skuterčić je  Luna Vision  ;D

zasad nema nekih velikih poteškoća s njom,a dijelovi tek stižu,a o njima ću vam pričati u svom projektu kad sve bude spremno za početak... :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
dajte mi samo molim vas prijedlog kako da napravim undertail...prvi put ga radim  :binkybaby:

pralas:
undertail mozes napraviti od kante za ves,najisplativije i najlakse se reze ili od aluminija...prvo skines svoj undertail i po njemu radis,onda odrezes onaj dio kod amortizera kad stavis onda izbusis rupe gdje treba... :icon_thumright:

piaggio_zip:

--- Citat: zipst - 10 Travanj, 2010, 16:42:21 ---ima, ima, i to kakve, pogotovo kad je lupanje u điru :toothy3: :toothy10:, bolje je sa cijevi ravnat, a u oba slucaja ti je dobro izmolit 2 ocenasa i 3 zdravomarije prije bilo kakvih radnji jer puknu za cas

--- Kraj citata ---

ok, dečki hvala  :headbang:
pomolit ću se i udri.. :angel9:   :toothy9:

pralas:
 ;D,nikad ti to nece biti ko da su nove ali ces ih bez problema izravnati,samo lagano!!! :icon_thumright:

cuk96:
Ewo par slika rolica i ventilatora ...danas sam bas otvorio variomat i da vidim u kojem su stanju rolice i nutra vidim da ima par vrsti rolica jer to dobro ili lose ...

e kako se zove taj dio koji je meni popucao ..nezz :toothy3: :toothy3:

evo to su rolice koje su bile nutra neke cudnde   :laughing9: :laughing9:
jer su se one istrosile da kupim nove  dajte mi nekakve savjete ..molim vas .... :toothy10: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju