Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (96/135) > >>

vladimirlj:

--- Citat: Infernus - 06 Travanj, 2010, 00:50:04 ---prvo, sry kaj je tih par minuta potrajalo skoro sat vremena... malo sam zaboravil  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma nije problem, hvala puno

piaggio_zip:
Ljudi pomagajte :help: ...kako da ispravim ručku kočnice..da ju zagrijem ili ovako na silu...hoće li puknuti, neće????
nije jako savijena, mislim da ne bi trebala puknuti, samo ne znam na koji način da ju ispravljam...   :toothy12:

pralas:
skini ju,uzmi neki manji cekic ili nesto tvrdo stavi krpu i par puta lagano lupi i ispravit ce ti se!!!nema sanse da pukne.... :icon_thumright:

zipst:

--- Citat: ivan pralas - 10 Travanj, 2010, 16:20:22 ---skini ju,uzmi neki manji cekic ili nesto tvrdo stavi krpu i par puta lagano lupi i ispravit ce ti se!!!nema sanse da pukne.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ima, ima, i to kakve, pogotovo kad je lupanje u điru :toothy3: :toothy10:, bolje je sa cijevi ravnat, a u oba slucaja ti je dobro izmolit 2 ocenasa i 3 zdravomarije prije bilo kakvih radnji jer puknu za cas

pralas:
zipst nemas sanse da pukne,moj lega je ubio boga u kocnicam i nema sanse da puknu...cijele su razjebane ali jos nisu pukle.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju