Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (9/135) > >>

zlatko25:

--- Citat: yakov - 08 Siječanj, 2010, 22:35:21 ---štata, baš mi je žao zbog 4T foruma..bila je izvrsna atmosfera na forumu...a ja dosad nisam imao nikakvih neugodnosti zbog svog skutera ;D

--- Kraj citata ---

Istina, bas je bila atmosfera za 5, al jeb.ga valjda je netko i uspio naucit nesta iz svega sto je zapisano bilo.

--- Citat: yakov - 08 Siječanj, 2010, 22:35:21 ---štata, baš mi je žao zbog 4T foruma..bila je izvrsna atmosfera na forumu...a ja dosad nisam imao nikakvih neugodnosti zbog svog skutera ;D

--- Kraj citata ---

Ma malo sam citao tu neke teme pa vidim da se svasta pise, al shvacam ja da je ovo 2t forum, tak da sve 5.

x-plorer:
ma sta ima veze jeli 4t ili 2t i te spike...sve su to skuteri i smatram da se opce nebi trebala radit neka podjela...tako isto ka kinezi i ostali brandirani skuteri ma sta ima veze bitno da vozi...a btw naj veci mi je gust kad operem shit fajta sa svojim kinezom...ajme nema veceg gusta...

zlatko25:

Ima i toga, osobno sam imao priliku bit na repu Vespi 2t i momak ju turpija ko lud al ni metar mi nije mogo pobjec. Bude svakakvih situacija al ja sam zadovoljan masinom, sam gledam nekako da izmjerim kompresiju jako me zanima kolika je sad na ovih 72cc !

Infernus:
oooo pozdrav svim čajniz drajverima  :icon_biggrin:     :hello:

--- Citat: ---Zna li itko koje su razlike izmedju kratkog i dugog bloka u baotiana i silverstona, cini mi se da onaj manji silverston ima jacu masinu, al kraci prjenos...
Jel to do karba, kanala, bregaste, ventila, glave, auspuha???
--- Kraj citata ---

Ja mislim da je masina jednake snage, ali je na dugom bloku prijenos predug za masinu te snage i jednostavno nema snage da se potencijal tog prijenosa iskoristi. Tako i devetka i dvanajstica imaju vise-manje jednaku krajnju a dvanajstica ima osjetno usraniji start i snagu na uzbrdici od devetke. Dakle, mislim da je to da je mali blok jaci samo prividjenje, a jedina razlika je taj sugavi prijenos.

E sad... to je moje misljenje, a ne provjerena informacija...  :dontknow:
Makar mislim da je istina jer nema logicnog objasnjenja zasto bi na manji skuter stavljali jacu masinu  :toothy12:

Nego... kaj se radi?
Ima kakvih projekata u planu?  :icon_biggrin:

x-plorer:
pozz i tebi...pa evo ima dosta projekata moj je jos u fazi razvoja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju