Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (8/135) > >>

luna500rr:
Ma bitno je da ide ;D
Zna li itko koje su razlike izmedju kratkog i dugog bloka u baotiana i silverstona, cini mi se da onaj manji silverston ima jacu masinu, al kraci prjenos...
Jel to do karba, kanala, bregaste, ventila, glave, auspuha???

x-plorer:

--- Citat: luna500rr - 08 Siječanj, 2010, 22:11:50 ---Ma bitno je da ide ;D
Zna li itko koje su razlike izmedju kratkog i dugog bloka u baotiana i silverstona, cini mi se da onaj manji silverston ima jacu masinu, al kraci prjenos...
Jel to do karba, kanala, bregaste, ventila, glave, auspuha???

--- Kraj citata ---

luna dobro si se sjetio i mene to zanima...ima par dana kad sam isa u split primjetio sam da skoro svaki drugi kineski skuter ima drugacije blokove vegdi su kratki negdi dugi

zlatko25:

--- Citat: yakov - 08 Siječanj, 2010, 21:56:14 ---e Zlatko jel se čuješ šta sa ekipom sa 4Tforuma...baš ih i nema ovdje...

--- Kraj citata ---

Bok, ma slabo se cujem s njima, neznam iskreno koliko ih ima ovdje, valjda nece da budu da ih 2t nesprdaju, vidim da je to ovdje normala.

wonderkid:

--- Citat: zlatko25 - 08 Siječanj, 2010, 22:26:46 ---  Bok, ma slabo se cujem s njima, neznam iskreno koliko ih ima ovdje, valjda nece da budu da ih 2t nesprdaju, vidim da je to ovdje normala.

--- Kraj citata ---
nema sprdnje  ;D

yakov:

--- Citat: zlatko25 - 08 Siječanj, 2010, 22:26:46 ---  Bok, ma slabo se cujem s njima, neznam iskreno koliko ih ima ovdje, valjda nece da budu da ih 2t nesprdaju, vidim da je to ovdje normala.

--- Kraj citata ---

štata, baš mi je žao zbog 4T foruma..bila je izvrsna atmosfera na forumu...a ja dosad nisam imao nikakvih neugodnosti zbog svog skutera ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju