Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
Faba:
--- Citat: luna500rr - 18 Siječanj, 2010, 08:46:12 ---Luna ti ima auspuh za 4t motore, u sebi ima pregrade koje je bas puno niti neguse, nego se zbog puno ulja ili slabog ulja zastopaju... Moja je ubrzavala solidno i isla savrseno dok mi se auspuh nije zastopao. Onda je isla sporije od velikog silverstona, po velikom pravcu je mogla jedva 65...
Nove lune imaju neki auspuh u obliku sportskog i na njemu aluminijski top, mnogo su mirnije na ler gasu i imaju ljepsi zvuk...
Ipak ociscen vision 1 auspuh, 4.8g valjci i nastelan karb, do 50 pere dosta ac serijala, iza 50 je mrtva ili do 50 spora a iza 50 puni ko raketa do 70-80...
Obecao sam snimku ustelane serijale, ispod 10s do 50, rođakova je a on je spalio gumu dokraja pa nema snimke dok nedođe nova guma :hello:
--- Kraj citata ---
Imam snimku di mojoj treba 9 sekundi do 50 i to s blokiranim CDI-jem.Stavio sam odblokirani CDI i treba mu nekih 14-15 sek do 65 i kazanjka nece ni milimetar dalje :sad1: :sad3:
@Robert:jesi nabavio CDI? :help:
robert:
nisam, prodan je.
Jankkec:
--- Citat: Faba - 18 Siječanj, 2010, 02:17:08 ---procitajte moj potpis,sta je čovjek napravio kinezu :BangHead: :hbusa: :sign020: :lolboljesuti: :omfg:
--- Kraj citata ---
E decki vidi se da niste bas duboko zagazili u tuning kineza. Najme tuning kineza ne lezi u kupovanju skupih nabrijanih dijelova. Treba ukljuciti mozak i napraviti nesto novo sto ce kinezu dati extra snage.
Ja na 3 orginalne rolice (6.5) vozim otkad sam kupio skuter. Imam jebne performanse, a sve se drzi na svom mjestu. Nema nikakvih znakolva ubrzanog trosenja. A i da se nekaj potrosi, movi variomat nabavim za 50kn
Zato volim kineze, sve kaj mjenjam dojde mi prakticki djabe.
ivanm:
s obzirom da je nrg power pola napravljen u kini, iz moralnih razloga i ja se pridružujem društvu ;-)
robert:
--- Citat: ivanm - 18 Siječanj, 2010, 12:12:02 ---s obzirom da je nrg power pola napravljen u kini, iz moralnih razloga i ja se pridružujem društvu ;-)
--- Kraj citata ---
dobro nam došao pia-čajnez :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju