Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (47/135) > >>

Infernus:
@ Faba
thx :)

BTW.... jel ima tko M4 diznu 90 (za baotiana)? placam koliko trazite ako je cjena bar donekle realna...    :)
...ako je netko kupio set pa mu je viska...  :toothy3:

Unaprijed hvala   :icon_thumright:

@ Robert
Supercool čukice  :icon_thumright:

Faba:
procitajte moj potpis,sta je čovjek napravio kinezu  :BangHead: :hbusa: :sign020: :lolboljesuti: :omfg:

BoLT3K:

--- Citat: Faba - 18 Siječanj, 2010, 02:17:08 ---procitajte moj potpis,sta je čovjek napravio kinezu  :BangHead: :hbusa: :sign020: :lolboljesuti: :omfg:

--- Kraj citata ---
Nek sam sebe ban-a, jer ja ako ikad budem mod(iako tesko da budem  :laughing7: ) Ban ce popusiti ko nista  :glasses2:

Faba:

--- Citat: BoLT3K - 18 Siječanj, 2010, 02:23:44 ---Nek sam sebe ban-a, jer ja ako ikad budem mod(iako tesko da budem  :laughing7: ) Ban ce popusiti ko nista  :glasses2:

--- Kraj citata ---

To bi njemu bilo:"sasvim ok"  :laughing7:

luna500rr:

--- Citat: Faba - 17 Siječanj, 2010, 02:22:53 ---Ni meni se ne svida zvuk 2t,ali mi se svidaju negove performanse 

--- Kraj citata ---

Luna ti ima auspuh za 4t motore, u sebi ima pregrade koje je bas puno niti neguse, nego se zbog puno ulja ili slabog ulja zastopaju... Moja je ubrzavala solidno i isla savrseno dok mi se auspuh nije zastopao. Onda je isla sporije od velikog silverstona, po velikom pravcu je mogla jedva 65...
Nove lune imaju neki auspuh u obliku sportskog i na njemu aluminijski top, mnogo su mirnije na ler gasu i imaju ljepsi zvuk...
Ipak ociscen vision 1 auspuh, 4.8g valjci i nastelan karb, do 50 pere dosta ac serijala, iza 50 je mrtva ili do 50 spora a iza 50 puni ko raketa do 70-80...
Obecao sam snimku ustelane serijale, ispod 10s do 50, rođakova je a on je spalio gumu dokraja pa nema snimke dok nedođe nova guma :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju