Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
pajo:
evo kako kod mene izgleda ne dodiruje se rama i nosač,sa kračim amortizerom i distancijerom.sve super stoji ništa ne struže...
Jankkec:
--- Citat: Faba - 16 Siječanj, 2010, 17:10:24 --- :toothy9:,krivo :jerk:
Dvotaktni motori mjesaju ulje s benzinom preko fergazera,a Robert ga mijesa direkt s bengom,pritisak ulja imaju cetverotaktni motori
Nadam se da si nekaj naucil
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jbg kratko sam na forumu, nisam skuzil da vozi lunu cvajera
Inace nevolim bas cvajere nervira me taj zivcani zvuk, sve mi je to nekako puno buke nizasto. Cvajere bi ja pustil za MX di postoje brzine, na skuteru mi to nekak lose zvuci.
Lepse mi je kad cujem profinjen doboki zvuk firtakta, a i firtak kad pocne vristat onda znas da ide.
Sve je to samo moje misljenje i netreba se svidjat ostalima. :hello:
Infernus:
--- Citat: ---Cvajere bi ja pustil za MX di postoje brzine, na skuteru mi to nekak lose zvuci.
--- Kraj citata ---
Kolko sam ja skuzil, situacija je bas obrnuta zbog toga kaj 2T ima usko podrucje di daje veliku snagu i njemu najvise pase CVT. :dontknow:
Ja isto iznosim svoje misljenje i ne treba se svidjat drugima :toothy3:
utajaporeza:
Pozdrav svima! Zanima me zna li itko ima li gdje za kupit novi baotian 28 dvotaktni?
Našao sam neke slike,motor mi je super po izgledu i što se tiče cijene.
Faba:
@ Infernus bas ti je dobar post o kinezu,sve je ljepo objesnjeno i opet skuter niti pljujes niti ne dizes u nebesa,nego skroz realno
--- Citat: Jankkec - 16 Siječanj, 2010, 18:24:51 ---Jbg kratko sam na forumu, nisam skuzil da vozi lunu cvajera
Inace nevolim bas cvajere nervira me taj zivcani zvuk, sve mi je to nekako puno buke nizasto. Cvajere bi ja pustil za MX di postoje brzine, na skuteru mi to nekak lose zvuci.
Lepse mi je kad cujem profinjen doboki zvuk firtakta, a i firtak kad pocne vristat onda znas da ide.
Sve je to samo moje misljenje i netreba se svidjat ostalima. :hello:
--- Kraj citata ---
Ima vremena,nacucit ces.Ni meni se ne svida zvuk 2t,ali mi se svidaju negove performanse :headbang:
--- Citat: Infernus - 16 Siječanj, 2010, 19:23:25 ---
Kolko sam ja skuzil, situacija je bas obrnuta zbog toga kaj 2T ima usko podrucje di daje veliku snagu i njemu najvise pase CVT. :dontknow:
Ja isto iznosim svoje misljenje i ne treba se svidjat drugima :toothy3:
--- Kraj citata ---
Upravo tako,ali ih je teze ustelat nego 4t
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju