Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
Bruno1990:
aa kak te je skuril :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
R@kija:
--- Citat: Faba - 11 Siječanj, 2010, 22:34:18 ---
Rakija :laughing7:,kad postajes mod?
--- Kraj citata ---
kad robi slozi lunapark..ZNAČI NIKAD!!!
--- Citat: robert - 11 Siječanj, 2010, 22:36:46 ---baš mi se pravi javio! e moj patuljak aj pitajtatu smiš li iz dvorišta sa tvojim pia romobilom :laughing1: :laughing1: :laughing1:
rakija postaje mod kad papa postane židov i oženi se hitlerovom ljubavnicom.
--- Kraj citata ---
e moj dalmatince nesmin vanka ne pusti me čača jer nema puvalice i ostalih mfrt dilova!!
ajda robi skini replicu i dodi da ti prosirim ispuh ko grana od yasunija bokte!!
--- Citat: Bruno1990 - 11 Siječanj, 2010, 22:40:41 ---aa kak te je skuril :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ma totalno!!!
R@kija:
--- Citat: Faba - 11 Siječanj, 2010, 22:38:50 ---Jesi car :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
hahahah dije on od cara...jos je pješadija!!!
robert:
--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 22:43:53 ---kad robi slozi lunapark..ZNAČI NIKAD!!!
e moj dalmatince nesmin vanka ne pusti me čača jer nema puvalice i ostalih mfrt dilova!!
ajda robi skini replicu i dodi da ti prosirim ispuh ko grana od yasunija bokte!!
ma totalno!!!
--- Kraj citata ---
uvjek sam imao sumnju al mi sada 100% jasno! rakija, ti si definitivno pogrešno programiran! nedam moj ispuh :laughing11: :laughing11: :laughing11:
R@kija:
--- Citat: robert - 11 Siječanj, 2010, 22:46:36 ---uvjek sam imao sumnju al mi sada 100% jasno! rakija, ti si definitivno pogrešno programiran! nedam moj ispuh :laughing11: :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
slovenski se kaže: nedam svoj iZpuh..neas pojam robi...
od cilindra čuda radim..imam zlatne ruke i biax i 2 nastavka..BOKTE...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju