Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
R@kija:
jooj robi kaj sarafis kad nemas pojma!!
Faba:
--- Citat: robert - 11 Siječanj, 2010, 22:22:56 ---vakum ventilj mi se pokvario i kompletan karter te auspuh bili puni goriva.
sve poskidao dolje i očistio da bi pola sata kasnije opet bilo sve puno. :sad1:
--- Kraj citata ---
I jel gotovo sad?kad se slaze getriba?
--- Citat: robert - 11 Siječanj, 2010, 22:20:35 ---nepaše sa versusa:
kod mene izgleda totalno drugačije!
--- Kraj citata ---
H**i ga,kaj mislis jel pase na Versusa Aeroxova?vidio sam negdje LED stop svjetlo za Aeroxa i bas mi se svida,cijena negdje 25 eura
Faba:
--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 22:31:07 ---jooj robi kaj sarafis kad nemas pojma!!
--- Kraj citata ---
Rakija :laughing7:,kad postajes mod?
robert:
--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 22:31:07 ---jooj robi kaj sarafis kad nemas pojma!!
--- Kraj citata ---
baš mi se pravi javio! e moj patuljak aj pitajtatu smiš li iz dvorišta sa tvojim pia romobilom :laughing1: :laughing1: :laughing1:
@faba:
šta se tiče benzina sve je ok! getriba se slaže kad nabavim još neke sitnice.
najbolje bi ti bilo da si nabaviš neki stari stop od aeroxa i usporediš sa svojim. dali su nosači i dimenzije iste, a onda ako jesu kupuj.
rakija postaje mod kad papa postane židov i oženi se hitlerovom ljubavnicom.
Faba:
--- Citat: robert - 11 Siječanj, 2010, 22:36:46 ---baš mi se pravi javio! e moj patuljak aj pitajtatu smiš li iz dvorišta sa tvojim pia romobilom :laughing1: :laughing1: :laughing1:
@faba:
šta se tiče benzina sve je ok! getriba se slaže kad nabavim još neke sitnice.
najbolje bi ti bilo da si nabaviš neki stari stop od aeroxa i usporediš sa svojim. dali su nosači i dimenzije iste, a onda ako jesu kupuj.
rakija postaje mod kad papa postane židov i oženi se hitlerovom ljubavnicom.
--- Kraj citata ---
Jesi car :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju