Tehnički kutak > Tuning skutera
Pia makina na pezoa
Drnda:
koliko sam vidio po slikama nekoga slovenca.. skoro plug n play. ovako pia makina ide na nosac od pezoa, mislim bez prerada jer se na nosacu ne skuze... dalje napravim distancer za pezo amortizer, samo kako bi uglavio za piaggio blok, to je pola sata posla... , struju cu staviti od piaggia, samo brava ako nebude od piaggia, ostaviti cu originalnu bravu samo sto cu prebrikati zice da imam kontakt na njoj.. amortizer ce stajati vise dosta ukoso nego sto je inace, masina ce biti vise izbacena van ako me oko ne vara, skut ce biti uvisi dosta nego je sada i blok ce stajati skoro pod 45, a ne vodoravno.. cim dodje makina idem to montirati,ako koga jos zanima, neka se javi... :icon_thumright:
S.F. sf2:
pisi samo kak napredujes,ja sam jako zainteresiran za takvo nesto i najvise me muci u glavi struja i da original satovi od speedfighta ostanu gore,a za amortizer cu otic tokaru i ljepo rec kakav adapter hocu
Drnda:
a zasto bi original htio satove...? slusaj, kmh sajla ti ostaje, samo ona 2 konektora cu drugacija, nadjes semu struje i brikas, ja sam tako na par skutova radio i sve 5... iako ja ne zelim nikakve satove na njemu, cisti drag volan...
izvjestavati cu o radovima i ici ce u garazu ili mozda u projekte , jer opet kakav je ovo projekt :toothy11:
S.F. sf2:
satovi ostaju zbog stock izgleda,trudit cu se da sve izgleda pritajeno :glasses9: baci temu u garazu ili projekte i daj slikice slaganja pile
Drnda:
potruditi cu se... opet me dosta stvari kopka... uh lagan je posao, ali ima milijon tvari na koje treba misliti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju