Općenito > Propisi
pomoć oko prepisa
efz:
Nije istina da je ugovor ne vazeci, ugovor je bog i batina, a ako prode zakonski rok za platiti porez, ugovor i dalje vrijedi samo prilikom placanja poreza osoba koja nije na vrijeme platila porez placa i zakonom propisanu kamatu!
I opet ponavljam, kao sto je slucaj mao benelli (nesto slicno sam imao i ja), dogovori se sa 1. vlasnikom (taj koji je u knjizici) napravite ugovor, plati porez, registriraj na sebe, vozi i ne brini :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: efz - 08 Siječanj, 2010, 08:21:10 ---Nije istina da je ugovor ne vazeci, ugovor je bog i batina, a ako prode zakonski rok za platiti porez, ugovor i dalje vrijedi samo prilikom placanja poreza osoba koja nije na vrijeme platila porez placa i zakonom propisanu kamatu!
I opet ponavljam, kao sto je slucaj mao benelli (nesto slicno sam imao i ja), dogovori se sa 1. vlasnikom (taj koji je u knjizici) napravite ugovor, plati porez, registriraj na sebe, vozi i ne brini :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako ću i napravit,dečki hvala vam na savjetima :icon_thumright:
R@kija:
cek jel se placa porez na 50cc..
imam istu situaciju...1 vlasnica u prometnoj i par ugovora imam niko se nije prepiso..
naci odem sa zenskom rjesit sve i jel placam porez ak da kolko odprilike da znam?!
mario_f15:
--- Citat: rakitje00 - 08 Siječanj, 2010, 13:59:24 ---cek jel se placa porez na 50cc..
imam istu situaciju...1 vlasnica u prometnoj i par ugovora imam niko se nije prepiso..
naci odem sa zenskom rjesit sve i jel placam porez ak da kolko odprilike da znam?!
--- Kraj citata ---
ja kad sam prepisivo skuter nisam morao platit porez.....tj nije bio taki zakon
a sad neznam jedino ako se promjenio zakon... :toothy11:
efz:
Do 50cc se ne placa porez :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju