Tehnički kutak > Tuning skutera

krajnja brzina na ac?

<< < (4/7) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 08 Siječanj, 2010, 14:36:38 ---Dottoreov stalker je išo sa serijskom getribom sigurno preko 115 po GPS-u  :icon_thumright:

Stara MHR replica, stari ZX, dellorto 21, malossi gljiva i Multivar 2000 sa kevlarom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

bwahahahahaa.......mogo sam tad ic na ph sa njim...ubio bi ih....sad kad tak fušerski slozim zipa sve me strah uopce tam dolazit....da nebum tolko brz jer buju svi poceli plakat od muke.... :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 08 Siječanj, 2010, 14:42:11 ---bwahahahahaa.......mogo sam tad ic na ph sa njim...ubio bi ih....sad kad tak fušerski slozim zipa sve me strah uopce tam dolazit....da nebum tolko brz jer buju svi poceli plakat od muke.... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Previše se družiš s diwljom  :toothy9:

vanjossi:

--- Citat: dhorvat - 08 Siječanj, 2010, 14:36:38 ---Dottoreov stalker je išo sa serijskom getribom sigurno preko 115 po GPS-u  :icon_thumright:

Stara MHR replica, stari ZX, dellorto 21, malossi gljiva i Multivar 2000 sa kevlarom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jel ta stara  mhr replica bila prerađena na 1 prsten?

2TDottore:

--- Citat: vanjossi - 08 Siječanj, 2010, 19:18:00 ---jel ta stara  mhr replica bila prerađena na 1 prsten?

--- Kraj citata ---

nije....

vanjossi:
i kazes 115 po gps-u
onda bi i moj trebao tako ici još imam jaci setup

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju