Tehnički kutak > Tuning skutera
krajnja brzina na ac?
2TDottore:
sr je iso 130 po satu a ne 135 iliti 120 po vasem gpsu....nemoj pretjerivat... ;D
al sad mi vxr ide prelazi magicnu granicu 140 po gpsu....moram se zabrinut....tu nes nevalja.... :icon_tongue:
vanjossi:
--- Citat: igor.sb - 09 Siječanj, 2010, 02:35:18 ---to su minarelli masine
one ne idu kurca ocito :dontknow:
ove piaggio masine kao stalker imaju krajnju ko sp koji po cuki pokaze 145 :dontknow:
dottoreove krajnje samo treba podjeliti sa 1,5 to je onda tu negdje :icon_tongue:
sad ce me odma napast kako sam ljubomoran sto je njegov sr iso 135 na koju foru ne znam, a moj ne
pa et dottore da se ne trudis bzvz :toothy11:
sto je najgore sad ces ti vanjossi mucit se kak tvoj ne ide toliko a jaci si, ne znam, vjeruj da ne znam ne vjeruj nikom :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam namjenro napisao minareli, nemam ja nista protiv minarelia :icon_thumright:
ma nekazem ja da moj neide 115 po gps,jer prvom moram jeriti gpsom, a kako su mi neki rekli treba mi 10000 kn za to pa će to pričekat (lol)
dhorvat:
--- Citat: Crazy Kuree - 09 Siječanj, 2010, 02:30:37 ---Gumy je sa roxom, due+, nardo itd išo 105 po gpsu, a vpucko sa stage6 racing i roost 111 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Moj Rox u ono vrijeme sa HPC radilicom, Trophyjem, 17.5 PHBN LS, Stage II serijskim auspuhom, TOP variomatom bez šajbice i produženom getribom je nabrao koji kilometar preko 100 po GPS-u i to može potvrdit svatko ko se vozio u to vrijeme na nekoj ravnici dužoj od 3 km i sagnuo se :laughing7:
Inače Minarelli ima slabiju krajnju, može se izvuči kemijom, al se doduše gubi podosta na ubrzanju od 0-50 :dontknow:
Mojih 100 i kusur kila je taj setup povukao koji kilometar preko 95 po GPS-u :icon_thumright:
Sad sa Yasunijem sam zadovoljan i sa 98 po GPS-u dok nisam sagnut :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju