Tehnički kutak > Tuning skutera

krajnja brzina na ac?

<< < (7/7)

2TDottore:
sr je iso 130 po satu a ne 135 iliti 120 po vasem gpsu....nemoj pretjerivat... ;D

al sad mi vxr ide prelazi magicnu granicu 140 po gpsu....moram se zabrinut....tu nes nevalja.... :icon_tongue:

vanjossi:

--- Citat: igor.sb - 09 Siječanj, 2010, 02:35:18 ---to su minarelli masine

one ne idu kurca ocito  :dontknow:

ove piaggio masine kao stalker imaju krajnju ko sp koji po cuki pokaze 145  :dontknow:

dottoreove krajnje samo treba podjeliti sa 1,5 to je onda tu negdje  :icon_tongue:

sad ce me odma napast kako sam ljubomoran sto je njegov sr iso 135 na koju foru ne znam, a moj ne

pa et dottore da se ne trudis bzvz   :toothy11:

sto je najgore sad ces ti vanjossi mucit se kak tvoj ne ide toliko a jaci si, ne znam, vjeruj da ne znam ne vjeruj nikom  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ja sam namjenro napisao minareli, nemam ja nista protiv minarelia  :icon_thumright:
ma nekazem ja da moj neide 115 po gps,jer prvom moram jeriti gpsom, a kako su mi neki rekli treba mi 10000 kn za to pa će to pričekat (lol)

dhorvat:

--- Citat: Crazy Kuree - 09 Siječanj, 2010, 02:30:37 ---Gumy je sa roxom, due+, nardo itd išo 105 po gpsu, a vpucko sa stage6 racing i roost 111  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Moj Rox u ono vrijeme sa HPC radilicom, Trophyjem, 17.5 PHBN LS, Stage II serijskim auspuhom, TOP variomatom bez šajbice i produženom getribom je nabrao koji kilometar preko 100 po GPS-u i to može potvrdit svatko ko se vozio u to vrijeme na nekoj ravnici dužoj od 3 km i sagnuo se  :laughing7:

Inače Minarelli ima slabiju krajnju, može se izvuči kemijom, al se doduše gubi podosta na ubrzanju od 0-50   :dontknow:

Mojih 100 i kusur kila je taj setup povukao koji kilometar preko 95 po GPS-u  :icon_thumright:

Sad sa Yasunijem sam zadovoljan i sa 98 po GPS-u dok nisam sagnut  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju