Tehnički kutak > Napravi sam

čišćenje karba

<< < (2/4) > >>

R@kija:
naci ti iams 17.5 dellorto...imas gore di dode sajla crni poklopac i drzi ga 1 saraf to odsarafis i izvadis klipic sa sajlom komplet van...

onda otpustis selnu koja drzi za prirubnicu(guma izmedu karburatora i bloka)...otpojis grijac karba i cok(đekovi),otpojis crijeva(pazi kak odspojis da znas vratit)!!

i onda izvadis kopmletan karb van,izvadis casicu crnu od ispod (2 sarafa)...i u benzinu ljepo operes ispuhas dobro i namontiras...malo moras kurblat dok ne povuce goriva kad sastavis

nixa:
ovako:
skinuo cilindar sa iglom i sjlom gasa, skinuo cok, otpojio gorivo. idem skinut najvisu gumu, kad ono samo mi strcnulo nes zeleno u oci  ;D, pored sebe sam imo samo kutiju sa čašama pa ja priceko da sve to isteče u case(nekih 6 casa  ::) ) skinuo i drugu crnu gumu, i jos jednu malu prozirnu, na dnu(za sto to sluzi?).
ugl, opro ja karb i sve 5 :D sad me hebe sta je bila ova zelena tekucina? rashladna tekucina? :dontknow:
ugl. ja sve to lijepo vratio na mjesto i postemo. samo me zanima sta je sa tim zelenim :D

mario_f15:

--- Citat: nixa - 08 Siječanj, 2010, 03:04:16 ---ovako:
skinuo cilindar sa iglom i sjlom gasa, skinuo cok, otpojio gorivo. idem skinut najvisu gumu, kad ono samo mi strcnulo nes zeleno u oci  ;D, pored sebe sam imo samo kutiju sa čašama pa ja priceko da sve to isteče u case(nekih 6 casa  ::) ) skinuo i drugu crnu gumu, i jos jednu malu prozirnu, na dnu(za sto to sluzi?).
ugl, opro ja karb i sve 5 :D sad me hebe sta je bila ova zelena tekucina? rashladna tekucina? :dontknow:
ugl. ja sve to lijepo vratio na mjesto i postemo. samo me zanima sta je sa tim zelenim :D

--- Kraj citata ---
mozda antifriz  ::)

nixa:
znaci napravim ovako:

--- Citat: andy - 01 Ožujak, 2009, 22:16:43 ---Takodjer odzracivanje rashladnog sistema ide tako da se uspe voda u posudu koliko ide, do max i ostavi se otcepljena posuda, zatim se upali skuter i ostavi da radi na mjestu, nakon kratkog vremena ce se zagrijati i istjerati zrak kroz posudu te povuci vodu, nadoda se vode do max i zacepi se posuda...
By MR J  :headbang:

--- Kraj citata ---

naštemo sam si ler gas, kako da provjerim ako čok dobro radi? ako su konektori dobro sjeli?  :glasses9:

mario_f15:

--- Citat: nixa - 08 Siječanj, 2010, 20:17:44 ---znaci napravim ovako:

naštemo sam si ler gas, kako da provjerim ako čok dobro radi? ako su konektori dobro sjeli?  :glasses9:

--- Kraj citata ---
jesi dirao onaj vijak za zrak?
zasto mislis da neradi cok...ako je motor do sada radio i palio uredno onda je sve dobro..nemoj nista mrdat...
karb si ocistio i to je super.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju