Tehnički kutak > Napravi sam

čišćenje karba

<< < (4/4)

vanjossi:
a šta je sa antifrizom? to si odspojio grijace. ako ti je curio antifriz poželjno bi ti bilo ozracit sistem i provjeriti razinu tekucine

mario_f15:

--- Citat: nixa - 09 Siječanj, 2010, 01:32:13 ---nisam nejga, samo sam za ler gas nastima jer mi se prije gasio.  moram sutra otic dir da vidim ako sam kompletno odzracio sistem. znaci poc dir i sa sobom kacavidu i kljuc uzet :D
sta jos da provjerim? istrosenost cega? sta se radi na servisu? :)

--- Kraj citata ---
napisao je :)
i nadospi antifriza ako fali

nixa:

--- Citat: vanjossi - 09 Siječanj, 2010, 03:12:13 ---a šta je sa antifrizom? to si odspojio grijace. ako ti je curio antifriz poželjno bi ti bilo ozracit sistem i provjeriti razinu tekucine

--- Kraj citata ---

procito sam negdje da se odzracuje da se ostavi uapljen motor sa maknutim cepom antifriza, i da ce mjehurici  izac van, ostavio sam tako cca 5 min. jel to valja? :D
kako stemam vidu za smjesu? okrecem dok mi se ne svida ili ?  ;D

mario_f15:

--- Citat: nixa - 09 Siječanj, 2010, 03:37:19 ---procito sam negdje da se odzracuje da se ostavi uapljen motor sa maknutim cepom antifriza, i da ce mjehurici  izac van, ostavio sam tako cca 5 min. jel to valja? :D
kako stemam vidu za smjesu? okrecem dok mi se ne svida ili ?  ;D

--- Kraj citata ---
okreces od 1-2 kruga,,,,
a sto se tice antifriza...sutra kad krenes napravit đir..ostavi ga malo da odradi pa pogledaj dal fali antifriza... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju