Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Typhoon 125 > 150(ac) > 180(lc)

<< < (11/26) > >>

igor.sb:

--- Citat: fic - 28 Travanj, 2010, 10:34:54 ---a sta se dogodilo typhoonu da se treba opet farbat :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---

vidio si i sam da je lose ofarban, kak se boja digla, napuhala

kiza-iz-kvarta:
a da ne spominjem fansy naočale i malozzi ručke  :drunken_smilie:

VUKI TPH:

--- Citat: igor.sb - 28 Travanj, 2010, 12:14:27 ---vidio si i sam da je lose ofarban, kak se boja digla, napuhala

--- Kraj citata ---

zna Igor hehe vidio je covjek da nije dobro pofarbano pa sta sasio ga otpod heheh  jbg..

--- Citat: Josip - 27 Travanj, 2010, 21:29:16 ---Gle frende, typhoon ima istu ramu ko i nrg znaci da sve plastike sa nrg-a pasu na typhoona, a ovo je 125 i ima org nosace za BB makinu tako da to vrlo lako moze bit BB nrg sta je meni veoma interesantno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
            evo i nrg-a 180                                                                pa vidite za to slozit vam samo treba nosac masine od sp 180 ili tph a

nrg extreme:
Bit će to jebeno kad se složi. :o
Jedino onaj ventilator nije ljep prizor ali kad nema mjesta pod maskom,šteta.

VUKI TPH:

--- Citat: nrg extreme - 02 Svibanj, 2010, 17:54:16 ---Bit će to jebeno kad se složi. :o
Jedino onaj ventilator nije ljep prizor ali kad nema mjesta pod maskom,šteta.

--- Kraj citata ---

ovaj nrg nije moj to sam sam stavio slike kad vec pricate kako su rame iste ... :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju