Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Typhoon 125 > 150(ac) > 180(lc)

<< < (10/26) > >>

nrg extreme:
Inače taj tajfun mi je ono. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Ali sa većim felgama i maskom od nrg-a bi moglo bit poprilično dobro. :icon_tongue:

Josip:

--- Citat: nrg extreme - 26 Travanj, 2010, 17:19:36 ---Inače taj tajfun mi je ono. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Ali sa većim felgama i maskom od nrg-a bi moglo bit poprilično dobro. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Gle frende, typhoon ima istu ramu ko i nrg znaci da sve plastike sa nrg-a pasu na typhoona, a ovo je 125 i ima org nosace za BB makinu tako da to vrlo lako moze bit BB nrg sta je meni veoma interesantno  :icon_thumright:

nrg extreme:

--- Citat: Josip - 27 Travanj, 2010, 21:29:16 ---Gle frende, typhoon ima istu ramu ko i nrg znaci da sve plastike sa nrg-a pasu na typhoona, a ovo je 125 i ima org nosace za BB makinu tako da to vrlo lako moze bit BB nrg sta je meni veoma interesantno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Odlična stvar nema šta,čak ako se ne varam ne trebaju ti sve plastike od nrg-a
ako misliš da izgleda ko nrg.Samo prednja i stražnje sa stopom,ostalo bi trebalo igrat ne? :dontknow:

fic:
a sta se dogodilo typhoonu da se treba opet farbat :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Josip:

--- Citat: nrg extreme - 28 Travanj, 2010, 00:25:28 ---Odlična stvar nema šta,čak ako se ne varam ne trebaju ti sve plastike od nrg-a
ako misliš da izgleda ko nrg.Samo prednja i stražnje sa stopom,ostalo bi trebalo igrat ne? :dontknow:

--- Kraj citata ---

Da to sam i mislija ali se nisam dobro izrazija

Vjerujem da ce pila bit 5+   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju