Općenito > Generalno o skuterima

vila s roxa na sf???

<< < (4/6) > >>

speed:

--- Citat: n0n4m3 - 07 Siječanj, 2010, 18:34:31 ---od mojih nemam nikakvih slika stupa .. ali isti primjer kao i ovaj s vxrovim vilicama ... evo i slika .. inace ima na svijetskutera cila tema ...

http://img225.imageshack.us/img225/2546/p51200500gd.jpg

Dakle.....
plavo podru?je - to je visak koji treba odrezat da bi se dobila jednaka duzina te cjevi ko na serijskim vilicama od sf-a ....odnesite tokaru obje vilice i recite mu da treba bit tak duga :)

zeleno podru?je - to je zadebljanje koje smeta da bi vilice od vxr-a upale do kraja u sf-a ....dakle treba zeleno podru?je stanjiti na debljinu crvenog podrucja ;)

crveno podru?je - crveno podrucje je deblje od serijske vilice od sf-a....ali to NE SMETA ...vile stanu nutra i ima dosta mjesta.....to netreba tanjiti da bude jednake debljine ko zuto podrucje....

zuto podrucje - zuto podrucje je serijska vilica ( vrh vilice ) od sf-a ....recite tokaru da prekopira vrh vilice na vilicu od vxr-a .....znaci taj vrh TREBA TANJITI ...otprilike kojih 15 cm-a duzine crvenog podrucja od vrha treba tanjiti na debljinu zutog podrucja, te narezati navoj i izbusiti rupe..sve mora biti isto da bi pasao serijski volan....to valjda jasnO? ..

http://img105.imageshack.us/img105/4807/tada8ou.jpg

--- Kraj citata ---
gle je to opisano sve ok,skines vilice sa SF i odnese tokaru oba stupa od SF i roxa-VXR-a i reces da ti napravi isti takav stup

n0n4m3:

--- Citat: speed - 07 Siječanj, 2010, 18:51:36 ---gle je to opisano sve ok,skines vilice sa SF i odnese tokaru oba stupa od SF i roxa-VXR-a i reces da ti napravi isti takav stup

--- Kraj citata ---

to e to .. nemas se sta zamarat ako imas i jedne i druge vilice .. samo platis dobrom tokaru  :icon_biggrin:

Ivan_drifter:
po najvecoj vrucini 2 pana...

Srdjan_sf2:
ma tebi je to super jer tako kad joj skines stapove, moze da se uhvati u strug..
ja sam nosio vilu od starog runnera 50, pa i kad joj se izvade stapovi (posto je sva izvarena), ne mogu da je uhvate u strug, tako da cu je najverovatnije seci, pa onda odneti kod tokara i onda je variti.. druge mi nema.

speedfight 2:
hvala decki lijepo objasnjeno ako uzmem od roxa ili neceg vile otici cu kod tokara da mi stup napravi kao na sf-u i to namontirat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju