Općenito > Generalno o skuterima
vila s roxa na sf???
Ivan_drifter:
da al ja isto znam da sf2 ima jebeno tesku mono ruku onda amortizer i onaj ogrmni puz....al jbg meni ok izgleda s tim ...mozda ljepsi nego s vilicama.
radomir.g:
--- Citat: speedfight 2 - 07 Siječanj, 2010, 13:48:14 ---da decki u pravu ste ali ne mogu nac nigdje od vive vile a ove od roxa ako bude bilo sve ok cu ih dobiti bud zasto pa zato pitam dali ima velikih prepravki...
--- Kraj citata ---
Vidi sa Hrgom mislim da on ima vilu od Vivacitya sa felnom i sve..
A n0n4m3 je imao u oglasima preradjenu vilu od SR-a sa felnom.. preradjeno bas za Peugeot :icon_thumright:
n0n4m3:
od vive ide komplet kao sto ste rekli ...
ja sam imao od SR-a marziochi M vilice .. preradio je hac ... tocnije stup je stavljen od peugeota a trokut i dole od SR-a
Pricao mi je jedan o VXR preradenim vilicama za speedfigta .. nesto u djevima se prodaje cili .. pa se mogu raspitat :headbang:ž
sule:
aj vidi , i mene zanima :toothy3:
n0n4m3:
od mojih nemam nikakvih slika stupa .. ali isti primjer kao i ovaj s vxrovim vilicama ... evo i slika .. inace ima na svijetskutera cila tema ...
http://img225.imageshack.us/img225/2546/p51200500gd.jpg
Dakle.....
plavo podru?je - to je visak koji treba odrezat da bi se dobila jednaka duzina te cjevi ko na serijskim vilicama od sf-a ....odnesite tokaru obje vilice i recite mu da treba bit tak duga :)
zeleno podru?je - to je zadebljanje koje smeta da bi vilice od vxr-a upale do kraja u sf-a ....dakle treba zeleno podru?je stanjiti na debljinu crvenog podrucja ;)
crveno podru?je - crveno podrucje je deblje od serijske vilice od sf-a....ali to NE SMETA ...vile stanu nutra i ima dosta mjesta.....to netreba tanjiti da bude jednake debljine ko zuto podrucje....
zuto podrucje - zuto podrucje je serijska vilica ( vrh vilice ) od sf-a ....recite tokaru da prekopira vrh vilice na vilicu od vxr-a .....znaci taj vrh TREBA TANJITI ...otprilike kojih 15 cm-a duzine crvenog podrucja od vrha treba tanjiti na debljinu zutog podrucja, te narezati navoj i izbusiti rupe..sve mora biti isto da bi pasao serijski volan....to valjda jasnO? ..
http://img105.imageshack.us/img105/4807/tada8ou.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju