Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (13/83) > >>

Aeroth:

--- Citat: sfreak - 02 Veljača, 2010, 21:28:41 ---nemas beda...nemaju svi nakitane skutere, a i ne ide se brzo u grupi...

--- Kraj citata ---

Onda cu najvjerojatnije doci ako jos netko iz Pule bude isao  :headbang:

Sto se mene tice ja bi bez beda isao i do Zadra ili Zagreba kad bude toplije...tamo za uskrsnje praznike...onako na par dana, totalni chill bez zurbe  :glasses9:
Samo da ne idem sam xD

pajo:

--- Citat: Aeroth - 02 Veljača, 2010, 22:24:51 ---Onda cu najvjerojatnije doci ako jos netko iz Pule bude isao  :headbang:

Sto se mene tice ja bi bez beda isao i do Zadra ili Zagreba kad bude toplije...tamo za uskrsnje praznike...onako na par dana, totalni chill bez zurbe  :glasses9:
Samo da ne idem sam xD

--- Kraj citata ---
vijerovatno če nas se skupiti iz pule(još se treba dogovoriti) :icon_thumright:

zL!Ko:

--- Citat: Aeroth - 02 Veljača, 2010, 22:24:51 ---Onda cu najvjerojatnije doci ako jos netko iz Pule bude isao  :headbang:

Samo da ne idem sam xD

--- Kraj citata ---

eto ja bi ti se pridruzio u crikvi pa nastavimo prema dole... ja sam uvijek za te lude tripove :laughing11:

Aeroth:

--- Citat: pajo - 02 Veljača, 2010, 23:41:44 ---vijerovatno če nas se skupiti iz pule(još se treba dogovoriti) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pajo da li si to mislio za Rijeku ili za Zagreb/Zadar? xD

pajo:

--- Citat: Aeroth - 03 Veljača, 2010, 13:49:06 ---pajo da li si to mislio za Rijeku ili za Zagreb/Zadar? xD

--- Kraj citata ---
21.2 rijeka :icon_thumright:
zadar mi je ipak pre daleko...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju