Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
vanjossi:
--- Citat: Chupsy - 01 Veljača, 2010, 21:27:50 ---mislim da je malo prerano, za otvaranje, u zagrebu je još snjeg...
ja bi ove godine došo baš sa skuterom imam jednu finu serijsku mašinu, dobro složenu sa produženim prijenosom idem na kraj svjeta stim ako treba
--- Kraj citata ---
fino, taman da poravnamo racune :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: vanjossi - 01 Veljača, 2010, 21:54:28 ---fino, taman da poravnamo racune :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
??? :)
vanjossi:
--- Citat: sven_vx - 02 Veljača, 2010, 02:19:06 --- ??? :)
--- Kraj citata ---
naplata starih dugova + kamate, pa da ga maknemo sa žute liste
Aeroth:
Ja bi dosao bez beda ako jos netko iz Pule ide...ali nisam siguran da li cu do tada staviti kit na skut ako to bude 21.2.
Sta mislite koliko mi je pametno ici sa 50cc serijalom do tamo s obzirom na to da najvjerojatnije vi ostali imate sredene skutere?
Mislim mogao bi doci i sa autom ali nije to taj gust...skut mi je vec nekih mjesec dana u garazi jer je zima i jedva cekam da opet malo zatopli da napravim koji dir, pogotovo malo veci :icon_biggrin:
sfreak:
--- Citat: Aeroth - 02 Veljača, 2010, 20:51:02 ---Ja bi dosao bez beda ako jos netko iz Pule ide...ali nisam siguran da li cu do tada staviti kit na skut ako to bude 21.2.
Sta mislite koliko mi je pametno ici sa 50cc serijalom do tamo s obzirom na to da najvjerojatnije vi ostali imate sredene skutere?
Mislim mogao bi doci i sa autom ali nije to taj gust...skut mi je vec nekih mjesec dana u garazi jer je zima i jedva cekam da opet malo zatopli da napravim koji dir, pogotovo malo veci :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nemas beda...nemaju svi nakitane skutere, a i ne ide se brzo u grupi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju