Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
benelli:
--- Citat: Nero - 12 Siječanj, 2010, 21:10:04 ---pa nije smisao meetinga ić na motohapening, nego nać se na jednom mjestu i zajebavat, a ne gledat druge kako jure po pisti
--- Kraj citata ---
da tebi sta si iz rijeke ali mi koji smo krenuli ujutro rano i putovali dva sata, glupo mi je bit dva sata tamo i odma kuci,nemam ja nista protiv okupljanja i bolje bi bilo kad bi na nekom parkingu bilo stunta i bili cijeli dan,ali vec kad zavrsi okupljanje i đir po gradu kao zadnji put bilo je super to za grobnik jer mi koji smo napravili koji kilometar isli smo tamo zajebavali se i onda predvece doma,a ne putovali 2 sata,bili na meetingu dva sata pa odma doma
SPecial:
Jao kakva ideja. parking. Tuono,mozda parking od Viktor Lenca,ili Bivsi poligon na Trsatu? To bi bilo super.
Nero:
--- Citat: SPecial - 12 Siječanj, 2010, 21:37:44 ---Jao kakva ideja. parking. Tuono,mozda parking od Viktor Lenca,ili Bivsi poligon na Trsatu? To bi bilo super.
--- Kraj citata ---
pa nije nikakva extra ideja, samo se treba nac dobra lokacija, nabacit malo stunta, draga i sl... postoji i druga solucija a to je unajmit neki kartodrom na jedan dan i izdivlajt se malo. Npr green garden u Puli..
SPecial:
Cujem da je u Porecu/Rovinju dobra karting staza?
andre@26:
Ovo za karting staze sta se tice green gardena u puli neznam ali sta se tice motodroma porec radio sam tamo i znam kako se tamo radi. Tako da ako bi se radilo neki meeting npr na Motodrom Porec najprije bi mu trebalo platiti neku cifru koju on odredi i odabrati datum i poslije dalje s dogovorima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju