Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
SPecial:
Jedva cekam da vidim iznenađenje. I ja dolazim. Ma svi dolaze.
Ive_MHR:
--- Citat: vanjossi - 09 Siječanj, 2010, 19:26:45 ---ako je i grobnik ukljucen, dolazi i ekipa iz pule :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma grobnik je sranje :icon_biggrin:
A ko to molim te :o
Iwo SR Tuono:
kompa moj odvedem ljude na grobnik i onda im ulaz skup, i onda još i sredim ulaz,ono totalno je bilo promotivno, 10-ak kn, koju kn više manje i to za moto happenining i opet neki nisu htjeli...neznam šta bi vam za grobnik reko
benelli:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Siječanj, 2010, 21:07:03 ---kompa moj odvedem ljude na grobnik i onda im ulaz skup, i onda još i sredim ulaz,ono totalno je bilo promotivno, 10-ak kn, koju kn više manje i to za moto happenining i opet neki nisu htjeli...neznam šta bi vam za grobnik reko
--- Kraj citata ---
pa bio je uredu onaj popust neznam di je bio problem ljepo svako je dao 10 kn i usli smo unutra,ja nisam vidio nikog da mu nije pasalo :icon_thumright:samo sredi ivo to i za sljedeci put i super ce bit,jedino sta sada jos nema nista na grobniku tj hapeninga
Nero:
pa nije smisao meetinga ić na motohapening, nego nać se na jednom mjestu i zajebavat, a ne gledat druge kako jure po pisti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju