Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (30/83) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: loris46 - 13 Veljača, 2010, 19:23:21 ---meni se sve cini da necu doc...propisala brtva.. :sad1:

--- Kraj citata ---
dojdi s yamahom

Ive_MHR:
ako roka bura runner ne vidi preko ucke

loris46:

--- Citat: zoki_NRG - 13 Veljača, 2010, 20:51:15 ---dojdi s yamahom

--- Kraj citata ---
nije to to..ali budemo vidjeli... :icon_biggrin:

Sauron:

--- Citat: Marino1907 - 12 Veljača, 2010, 23:27:28 ---Ima ko da ide sa Krka 20.02.??
Ili ovi dečki koji idu iz Crikvenice neka se jave pa se nađemo u Kraljevici pa polako svi zajedno u Rijeku.
Još jedno pitanje pošto bi mi ovo bio prvi takav skup dali je ta grupna vožnja u pratnji policije,pa se vozimo normalno ili je to po sistemu ko koga j.....e ??? ???

--- Kraj citata ---
sa krk-a ja mislim da 5 njih dolaze sigurno,bili su i prošle godine :icon_thumright:
nije to takav skup...vozi se normalno prema ruti koju odredi organizator,uvijek bude 2 đira oko mc donaldsa po gradu i onda valjda prema brseču,neki će ić u skupinama laganini a drugi napred pun gas ;D

Iwo SR Tuono:
Sad cu ja izmjenit na sluzbenoj stranici.Policiji nije zanimljivo jer je centar grada samo meeting point,nema zadrzavanja nego kad se svi skupe krecemo prema arciju.Al gledajte,ako necete prema arciju ajmo prema crikvenici :D meni ne igra ;)
ja i jos netko ne bit samnom na celu ko pokusa prestic noga u deklo ili auspuh,ovisi s koje strane se ohrabri tko prestizat.Znaci voznja kulturna,bez divljanja,jedan iza drugog itd ;)
pozdrav!!

http://scooter-inside.com/ -> izmjenjeno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju