Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (31/83) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Veljača, 2010, 07:57:47 ---Sad cu ja izmjenit na sluzbenoj stranici.Policiji nije zanimljivo jer je centar grada samo meeting point,nema zadrzavanja nego kad se svi skupe krecemo prema arciju.Al gledajte,ako necete prema arciju ajmo prema crikvenici :D meni ne igra ;)
ja i jos netko ne bit samnom na celu ko pokusa prestic noga u deklo ili auspuh,ovisi s koje strane se ohrabri tko prestizat.Znaci voznja kulturna,bez divljanja,jedan iza drugog itd ;)
pozdrav!!

http://scooter-inside.com/ -> izmjenjeno

--- Kraj citata ---
iwo slazem se sa tobom, je da dojdu novi na meet pa odmah pocnu prestizat pa drugi za njim pa svi, al nebitno
ako mogu dat prijedlog radi drugih koji ce dolazit malo iza daljeg, recimo zg, ili kuda vec, mislim da ce njima preko glave bit voznje
pa mozemo eventualno ic do kostrene djir, malo stat, ili kuda god, jer mislim da ce tesko bit svih drzat na okupu na relaciji prema brsecu ili opcenito gdje god se ide...
naravno, ti biras kuda ce se ic, ja samo prijedloge dajem...jer sto se mene tice mozemo i do kraljevice na napusteno ogromno igraliste di ima mjesto za stunt i sve loool

pajo:
slažem se sa zokijem da skuteraši koju budu dolazili i daljih krajeva neče bit baš raspoloženi za dulje vozikanje po rijeci i okolici pa bi bilo dobro da se to uzme u obzir :icon_thumright:

Ive_MHR:
pola sata minimum mi stajemo kod meca a ti cigo kreni prije ja ti bacim onaj didrek u rivu :icon_biggrin:

Losinj:
kolko vidim vrijeme za subotu je kisa...sto neznaci da ce i bit..sta onda se odgadja za 7 dana napred

duje87:

--- Citat: loris46 - 13 Veljača, 2010, 19:23:21 ---meni se sve cini da necu doc...propisala brtva.. :sad1:

--- Kraj citata ---

koa brtva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju